Yrityksen menestyskoulu – merkityksestä kilpailuetu: OSA 1 YMMÄRRYS

Verkossa
  • Pirkanmaan Yrittäjät

Yritykset, joilla on merkityksellinen tarkoitus, innostava päämäärä ja jotka myös osoittavat sen teoillaan, menestyvät kilpailijoitaan paremmin. Nämä yritykset yksinkertaisesti tekevät enemmän ja parempaa bisnestä.

Tämä neliosainen koulutus ohjaa yrittäjän kirkastamaan ja rakentamaan oman yrittämisen merkitystä ja luomaan pohjaa menestykselle ja kasvulle.

OSA 1: YMMÄRRYS vastaa kysymykseen MIKSI:

  • Mistä tässä merkitysasiassa on kyse? Mitä se merkitys tai ”purpose” tarkoittaa?
  • Miksi on tärkeää ymmärtää merkitystä?
  • Mitä hyötyä pienelle yritykselle voi merkityksestä olla?
  • Mitä eroa – tai yhtäläisyyttä – on merkityksellä ja brändillä?
  • Jos yritys kirkastaa ja sanoin ilmaisee merkityksensä, niin miten sitä sitten voi hyödyntää?
  • Onko merkityksen määrittely vaikeaa ja kallista?
  • Miten kokonaisuudessa kannattaa edetä?

Infotilaisuuden jälkeen aloitetaan yrityksen merkityksen kirkastaminen yhteisillä tapaamisilla sekä koulutusten välissä kotitehtävien avulla. Jokainen osallistuja työstää oman yrityksen merkitystä muiden tuella.

Täällä voit tutustua ja ilmoittautua mukaan: Yrityksen menestyskoulu – merkityksestä kilpailuetu OSAT 2-4 OIVALLUS, VALMIUS ja ROHKEUS >>

Koulutus sopii yksinyrittäjälle siinä missä työllistävällekin yritykselle. Jokainen soveltaa oppimaansa ja tehtäviä itselleen sopivaksi. Pienikin yritys omaa valtavan voimavaran, kunhan se kaivetaan esiin!

Pirkanmaan Yrittäjät järjestää koulutuksen ja tarjoaa sen maksutta omille jäsenilleen. Koulutus tallennetaan ja on katsottavissa myös jälkikäteen. Eniten saat kuitenkin irti, kun osallistut yhteisiin tapaamisiin.

Koulututtajana toimii Timo Suokko.

Timolla on monikymmenvuotinen kokemus yritysten ja brändien kehittämisestä Suomessa ja kansainvälisesti. Hän on työskennellyt johtotehtävissä mainostoimistoissa, globaalina markkinointijohtajana ja on sittemmin toiminut vapaana ajattelijana, valmentajana ja tietokirjailijana jo noin kymmenen vuoden ajan. Esiintyjänä ja kouluttajana hän on innostava ja selkeä.

Timon henkilökohtainen tavoite on saada jakaa kertynyttä kokemusta ja siihen perustuvaa ajattelua suomalaisten yritysten ja organisaatioiden ja sitä kautta koko yhteiskuntamme hyödyksi.

Timon viimeisin kirja on yhdessä Pasi Saarisen kanssa kirjoitettu Merkitys – yrityksen arvokkain voimavara.

Tämä ensimmäinen osa järjestään Zoomin kautta. Saat osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään to 18.8. klo 8.30.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton