26.11.2019 klo 16:55
Uutinen

Ähtärin Vuoden Yritys 2019 -palkinto Aarrerannalle

Vuoden Yrittäjä 2019 -palkinto jaettiin Ähtärissä Pandatalolla perjantaina 22.11.2019 järjestetyssä yrittäjäjuhlassa. Palkinnon sai ansaitustii Lastensuojeluyksikkö Aarreranta Oy. Palkinnon ottivat vastaan yrittäjät Henna Raiski, Hanna Vainionpää ja Elina Latvanen. Palkintoa olivat luovuttamassa Ähtärin kaupunginjohtaja Jarmo Pienimäki, Ähtärin Yrittäjien puheenjohtaja Jukka-Pekka Kiilunen ja sihteeri Leena Mäenpää.

Aarreranta Oy tarjoaa sijaishuoltoa alle 18-vuotiaille lapsille. Aarrerannan ensimmäinen yksikkö perustettiin vuonna 2016 Laajantien varrella Ouluveden rannalla sijaitsevaan omakotitaloon – oli syntynyt Aarreranta. Aarrerannassa on 7 ympärivuorokautista paikkaa lapsille. Vuonna 2019 yritys laajeni kysynnän kasvaessa ja yrittäjät ostivat toisen omakotitalon Lehtimäentien varresta Riihimäen asuinalueella – alkoi Aarreharjun toiminta. Aarreharjussa on toistaiseksi 4 paikkaa, mutta laajennusosan valmistuttua sinnekin voidaan sijoittaa 7 lasta ympärivuorokautisesti asumaan. Kaikilla lapsilla on omat huoneet ja niin Aarrerannassa kuin Aarreharjussakin eletään normaalia kotielämää – käydään koulua, syödään, tiskataan, pyykätään ja vietetään kotielämää.

Molemmissa yksiköissä työskentelee moniammatillinen tiimi. Henkilöstöllä on laaja osaaminen sekä sosiaali-, terveys- ja nuorisotyöstä. Yritya panostaa ammattitaitoisen henkilöstön pysyvyyteen. Yrittäjät itse tekevät kolmea vuoroa muun henkilökunnan kanssa.

Ähtärin Yrittäjät ry onnittelee lämpimästi Vuoden Yritystä ja toivottaa onnea ja menestystä jatkossakin!

googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_1’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_3’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-mob_2’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-mob_3’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_2’); });
googletag.cmd.push(function () { googletag.display(’dfp-ad-rectangle_4’); });