epy puheenjohtajisto
10.12.2021 klo 11:08
Uutinen

Anne Niemi jatkaa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajana

Lehtimäen Nuorisoseuralla torstaina 9.12.2021 pidetyssä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien vuosikokouksessa Anne Niemi valittiin jatkamaan Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden. Puheenjohtajiston täydentävät varapuheenjohtajiksi valitut Jaana Rinta-Valkama ja Jussi Eväsoja.

Vuosikokouksessa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenistö kokoontui päättämään tulevan vuoden toiminnan suuntaviivoista sekä hyväksyivät yksimielisesti talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2022.

Kokousväki äänesti varapuheenjohtajien lukumäärän muuttamisesta kolmesta varapuheenjohtajasta kahteen. Ehdotus kahdesta varapuheenjohtajasta voitti selvin äänin.

Puheenjohtajaksi valittu Niemi korosti puheessaan sitä, että Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien tulee olla vaikutusvaltainen ja arvostettu maakunnallinen vaikuttaja ja yrittäjien äänitorvi niin maakunnan sisällä kuin sen ulkopuolellakin.

Niemen lisäksi Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien ykkösketjun täydentävät varapuheenjohtajiksi valitut Kauhajoen Yrittäjien puheenjohtaja Jaana Rinta-Valkama sekä Ilmajoen Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Eväsoja.

Ähtärin Yrittäjät vuoden paikallisyhdistys

Puheenjohtajavalintojen lisäksi vuosikokouksessa palkittiin myös vuoden paikallisyhdistys. Palkinnon nappasi tänä vuonna Ähtärin Yrittäjät, joka on tehnyt ahkerasti töitä paikallisen vaikuttamisen eteen sekä ottanut aktiivisesti osaa kuntavaaleihin.

Ähtärin 11 yrittäjäehdokkaasta kuusi tuli valituksi ja lisäksi kolme ehdokasta lunasti paikkansa varavaltuutettuna.

Paikallisyhdistyksen hallituksesta kolme yrittäjää istuu myös kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksen puheenjohtajan nuijaa heiluttaa paikallisyhdistyksen sihteeri Leena Mäenpää.

Lisäksi yrittäjiä on mukana monissa yrittäjyyden kannalta tärkeissä luottamustehtävissä, esimerkiksi kasvu- ja elinvoimatyöryhmän puheenjohtajana toimii yrittäjä Reija Kaskimäki.