15.10.2020 klo 15:02
Uutinen

Arctic15 järjestetään tänä vuonna virtuaalisena – Vetonauloina tunnetun pelitalon perustaja ja someviestintäspesialisti

Startup-tapahtumassa kuullaan muun muassa someguru Gary Vaynerchuckia.

Arctic15 järjestetään koronan takia virtuaalisena verkkotapahtumana 19.-21. lokakuuta. Tapahtuma on vakiinnuttanut viime vuosina paikkansa yhtenä kiinnostavimmista eurooppalaisista startup-alan kokoontumisista.

Tänä vuonna virtuaaliseen tapahtumaan odotetaan yli 2000 osallistujaa, 300 sijoittajaa ja 450 startup-yritystä.

Ohjelmassa on edellisvuosien tapaan nimekkäitä asiantuntijavieraita eri aloilta. Jo aikaisemmin Arctic15-tapahtumaan osallistunut Gary Vaynerchuck on mukana myös tänä vuonna.

Vaynerchuck tunnetaan VaynerMedian perustajana, bisnesenkelinä ja sarjayrittäjänä. Mies on sijoittanut muun muassa suomalaiseen ArcticStartup-uutissivustoon.

Pääesiintyjiin lukeutuu muun muassa Yossi Vardi, joka on yksi Israelin ensimmäisistä teknologia-alan yrittäjistä. Yrittäjäuransa aikana Vardi on sijoittanut lukuisiin alan yrityksiin.

Shelly Borges on tunnettu naisyrittäjyyden edistäjä. Hän on perustanut maailmanlaajuisen The Billion Dollar Fund for Women -rahaston, joka käyttää sijoitusvarojaan naisten perustamiin yrityksiin.

Arctic15-tapahtumassa kuullaan virtuaalisesti myös Elias Aaltoa, joka on Wolt-ruokakuljetuspalvelun yksi perustajista. Kiinnostava vieras on myös maineikkaan Electronic Arts -peliyhtiön perustaja Trip Hawkins. Kaikki osallistujat näet täältä.

Tänä vuonna Arctic15:n teemoja ovat muun muassa digitaalinen energia, Fintech ja perinteinen pitchauskilpailu, jonka finaali nähdään tapahtuman viimeisenä päivänä.

Kuva: Janne Pappila

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi