7.11.2017 klo 18:30
Uutinen

Bruce Oreck sijoittaa Vallilan Konepajaan – visiossa koti pienyrityksille

Helsingin Vallilassa sijaitsevan VR:n omistaman alueen kohtalo on ollut auki. Konepaja-liike kertoi eilen Facebook-sivuillaan Yhdysvaltain entisen Suomen suurlähettilään sijoituksesta kiinteistöön.

Konepaja-kompleksi muodostuu kokoonpano-, maalaamo- sekä sähköjunarakennuksesta. Konepajaliike on visioinut alueelle monipuolisesti yritystoimintaa, esimerkiksi ravintoloita ja kuntokeskuksen. Nyt alueella toimii kirpputori ja tapahtumapaikka Konepajan Bruno.

Konepaja-liikkeen sivuilla julkaistussa Bruce Oreckin allekirjoittamassa kutsussa pyydetään asiasta kiinnostuneita mukaan suunnittelutyöhön.

– Ole osa yhteistyöprosessia kanssamme. Auta meitä tekemään Konepajasta niin jännittävä ja eloisa kuin se voi olla.

Kutsu naapurustolle tapaamiseen Vallilan Konepajan tulevaisuudesta on torstaina 16.11.

Konepajaliikkeen visiossa Konepajan alue on koti pienyrityksille

– On aika antaa Konepajan kukoistaa – antaa sen olla täynnä kauneutta ja muotoilua, rakkaudella tehtyä ruokaa ja tuotteita, jotka heijastavat käsityötaitoja. Luovuuden ja hauskuuden koti. Sija paikallisille pienyrityksille ja kansainvälisille ideoille, Konepaja-liikkeen Facebook-sivuilla kirjoitettiin eilen.

Alue oli joulukuussa 2016 uutisissa, kun VR ilmoitti poikkeamislupahakemuksesta, joka kosketti suuren rautakaupan perustamista Vallilan konepajalle. Se hanke kuitenkin torpattiin.

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi