24.10.2018 klo 13:34
Uutinen

Ehdolla hallitukseen – syyskokous päättää 20.11.

Kuopion Yrittäjien syyskokouksessa 20.11. valitaan vuosittain puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Jäsenyrittäjä, tutustu ehdolle asettuneisiin, ja tule vaikuttamaan syyskokoukseen!

Ehdolle hallitukseen ovat asettuneet:

Mikko Jalkanen

Lukander Ruohola HTO Oy

puh. 010 320 8472

mikko.jalkanen(at)lrhto.fi

Teen yritysjuridiikkaa asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n osakkaana ja Kuopion toimiston vetäjänä. Työhön kuuluu yrityskauppoja, teknologiajuridiikkaa sekä kaikkea muut yritysten oikeudellista palvelua.

Haluan jatkaa mielelläni hallituksessa, koska Yrittäjissä on hyvä vaihe menossa ja toiminta muuttuu koko ajan yrittäjäläheisemmäksi.

Annettavaa on luonnollisesti juridiikan puolella sekä siinä, että parin vuoden jälkeen toiminta alkaa olla tuttua ja sen kehittäminen on helpompaa.

Pekka Lehtinen
Liikelahjat gee4.fi
puh. 044 037 9925
myynti(at)gee4.fi

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 1992. Tämän hetkisessä yrityksessä Liikelahjat Gee4.fi vuodesta 2000 ja yrittäjänä vuodesta 2007.
Haluan Kuopion Yrittäjien hallitukseen koska
haluan oppia uutta, siirtyä uusiin haasteisiin ja jos vähän voi vaikuttaa Kuopion asioihinkin.
Mitä annettavaa minulla on?
Syntyperäisenä kuopiolaisena kaupunki on tuttu ja jotakin ajatuksia on jo tähän mennessä tarttunut matkaan.

Aki Miettinen

Vipuvaikutus Consulting Ky
puh. 044 5755008
aki.miettinen(at)vipuvaikutus.fi

Olen 54-vuotias ihmisten, työyhteisöjen ja osaamisen kehittämisen ammattilainen. Minulla on neljännesvuosisadan kokemus useiden kymmenien pienten ja suurempien organisaatioiden eri pulmista, jotka useimmiten liittyvät osaamiseen, johtamiseen tai yhteistyöhaasteisiin. Urheilupuolen kehitystyöni kumpuaa intohimosta kehon ja mielen väliseen yhteyteen ja läsnäolemisen taitoon. Viihdyn vapaa-ajallani mm. golfin ja pöytätenniksen parissa. Penkkiurheilen perheeni kanssa joukkuelajien katsomoissa omiani kannustaen.

Haluan Kuopion Yrittäjien hallitukseen, koska olen kaiken aikaa ollut hyvin kiinnostunut eri toimijoiden aluevaikuttavuudesta kansantalousosaamisenikin vuoksi. Kuopion Yrittäjien tulee vahvistaa entisestään omaa rooliaan edistämällä pk-yritysten osaamista, kilpailukykyä ja työllistämismahdollisuuksia. Mm. näitä asioita nostaisin esille hallituksen uutena jäsenenä. Oppilaitoskentän tuntemus antaa lisäksi hyvän mahdollisuuden syventää yhteistyötä siihen suuntaan.

Mitä annettavaa minulla on? Minussa yhdistyvät mukavasti yrittäjäkouluttaja- ja koulutusorganisaatiotausta sekä kyselytutkimus- ja muutoksenhallintaosaaminen. Valituksi tultuani toisin hallitukseen yhtäältä oman kokemukseni pk-kentän kehitystyöstä yli 20 vuodelta ja toisaalta lapsellisen kyselijän, jolla on into ja nöyryys oppia uusia asioita jokaisen toimijan ainulaatuisuutta arvostavalla tavalla.

Mika Moisander

Hotelli IsoValkeinen Kuopio
050 9190190
mika.moisander@isovalkeinen.com

Olen 53 -vuotias hotelliyrittäjä. Olen tehnyt koko työikäni hotelli- ja ravintola-alan eri tehtäviä ensin suuremmilla työnantajilla useissa eri kaupungeissa ja nyt 13 vuoden ajan yrittäjänä Hotelli IsoValkeisella Kuopiossa.
Haluan Kuopion Yrittäjien hallitukseen, koska olen ollut vahvasti mukana oman alamme edunvalvonnassa: Itä-Suomen Matkailu- ja ravintolayrittäjien puheenjohtajana, valtakunnallisen MRY:n puheenjohtajana sekä kattojärjestömme MaRan hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana; lisäksi EK:n Yrittäjävaltuuskunnan jäsenenä. Nämä tehtävät lopetin omasta tahdostani viime vuonna, mutta halu edunvalvontaan jäi.
Mitä annettavaa minulla on? Mielestäni yrittäjän paras kaveri on toinen yrittäjä; mahdollisimman vahva järjestön tukiverkko. Tarvitsemme neuvotteluvoimaa ja selkeän roolin suhteessa lainsäätäjiin, viranomaisiin, kunta- ja valtionhallintoon sekä muihin sidosryhmiimme. Osaltani tarjoan näkemyksen tavoitteellisesta toiminnasta ja kokemusta sen luomisesta. Sopiminen on onnistunutta edunvalvontaa.


Päivi Mäki

tmi ForComm
Puh. 040 829 1862
paivi.maki(at)forcomm.fi

Olen metsä- ja ympäristöviestinnän asiantuntija eli pääasiassa kirjoitan biotalouden alalta sisältöä printtiin ja nettiin. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2011 lähtien. Muutin Kuopioon kuutisen vuotta sitten. Vapaa-ajalla harrastan mökkeilyä, kuntoilua ja neulomista.
Haluan Kuopion Yrittäjien hallitukseen koska tuoda esiin yksinyrittäjän ääntä, tarpeita ja haasteita.
Mitä annettavaa minulla on?
Olen idearikas ja uskalias heittäytymään. Kyseenalaistan ja kehitän uusia ratkaisuja. Kuuntelen, keskustelen ja kerron mielipiteeni. Olen valmis käyttämään aikaani ja taitojani yhteisen hyvän saavuttamiseksi.


Joanna Niininen

e-Sollertis Oy
Puh. 0447606004

joanna.niininen(at)sollertis.fi

Toimin Sollertiksen toimitusjohtajana. Olen reilu kolmekymppinen määrätietoinen ihminen. Haluan kehittää itseäni jatkuvasti ja oppia jotakin uutta joka päivä. Opiskelen jatkuvasti mm. markkinointi- ja johtamistaitoja. Vapaa-ajallani harrastan taistelulajeja, joogaa, kuntosalia ja kesäisin myöryän kädet mullassa puutarhassani. Hallitustyöskentely on minulle ennestään tuttua.

Kuopion Yrittäjien hallitukseen haluan, koska haluan olla mukana luomassa yrityksille ja yrittäjille mahdollisuuksia kehittyä ja toimia Kuopiossa. Kuopion elinvoima tulee yritysten menestyksestä ja kasvusta, sitä täytyy tukea.

Mitä annettavaa minulla on?

Olen ihminen joka saa asioita tapahtumaan. Vahvuutenani on hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja löytää sitä kautta ongelmatilanteisiin ratkaisuja. Tästä on ollut minulle paljon hyötyä työssäni, uskon että siitä on hyötyä myös Kuopion Yrittäjille.

Heikki Tertsunen
HT-Toimistokalusteet puh. 0500 342 606

heikki(at)ht-toimistokalusteet.fi

Yli 20 vuoden kokemus yrittäjänä erilaisissa liiketoimintaympäristöissä on rakentanut kokemuksia, joita voi kertoa eteenpäin kaikille yrittäjille opetukseksi yritysmaailmasta. Näitä ei ole kaikilla!

Haluan Kuopion Yrittäjien hallitukseen koska olen avoin, ammattitaitoinen, kokenut, yhteistyökykyinen ilopilleri kaikkien käyttöön.

Mitä annettavaa minulla on?

Näkemystä, kokemusta, osaamista, mielipiteitä ym.


Sirpa Karppi

Sirpa Karppi haluaa jatkaa puheenjohtajana
Tämän vuoden Kuopion Yrittäjien toimintaa puheenjohtajana luotsannut Sirpa Karppi haluaa jatkaa puheenjohtajan pestissä myös ensi vuonna. – Vaikka yhdistyksessä on saatu paljon aikaan kuluvana vuonna, niin koen olevani vasta alkutaipaleella, kertoo Sirpa. Tarkemmin voit Sirpan ajatuksia lukea täältä.

Tervetuloa mukaan syyskokoukseen päättämään, tarjoilun järjestämiseksi ilmoittaudu mukaan täällä: https://bit.ly/2R2cdnI