27.9.2019 klo 13:58
Uutinen

Ehdolla Kuopion Yrittäjien hallitukseen

Kuopion Yrittäjien hallitukseen erovuoroisten tilalle haetaan uusia hallituksen jäseniä. Hallituksen jäsenet valitaan sääntömääräisessä syyskokouksessa Kuopion Klubilla 21.11. Alla esittelyssä tähän mennessä hallitukseen ehdolle asettuneet:

Ehdolla hallitukseen kaudelle 2020 – 2021

Tuomo Burman
Kuopion Softop Oy

tuomo.burman(at) burha.net
puh. 0400 677 306

Olen Tuomo Burman, 56-vuotias sokea yksinyrittäjä Kuopiosta. Yritykseni kautta koulutan näkövammaisia tietotekniikan käytöön ja teen äänenkäsittelyä. Olen ollut Kuopion Yrittäjien hallituksessa kaksi vuotta ja oppinut paljon asioita.

Olen Pohjois-Savon näkövammaiset ry:n hallituksessa ja Kuopion kaupungin vammaisneuvossa. Toimin aktiivisesti vammaisyrittäjien aseman edistämiseksi ja olen mukana Suomen vammaisyrittäjät ry:n toiminnassa.

Katso esittelyvideoni Youtubessa täältä.

Kuopion yrittäjien hallitukseen haluan, koska minulle on tärkeää toimia yrittäjien aseman parantamiseksi. Koen, että järjestötyö on siihen hyvä väline.

Koska harva meistä on rautaa, koen niin, että vammaisyrittäjänä voin laajentaa hallituksen osaamista vammaisten ja osatyökykyisten suuntaan. Voin tuoda hallitukselle omat verkostoni ja tietoni esteettömyydestä ja saavutettavuudesta.

Anna Jalava

MuWe Oy / WellCreate, Jalava Wellbeing

anna(at)muwe.fi

puh. 045 124 2373

Olen Anna Jalava, 15 vuotta yrittäjänä toiminut, mutta edelleen (ainakin henkisesti) nuori yrittäjä. Haluan auttaa sekä yrittäjiä että yrityksiä voimaan hyvin ja tuottamaan. Työkseni tasapainottelenkin kahden yrityksen välillä, markkinoinnin ja hyvinvoinnin aloilla. Kuopioon muutimme perheeni kanssa kesällä Espoosta, jossa ehdin toimia Espoon Yrittäjien hallituksen jäsenenä 6 vuotta, sekä vetämään nuorten yrittäjien toimintaa usean vuoden ajan.

Haluan osaltani edesauttaa Yrittäjien toiminnan kehittymistä. Erityisesti haluan tuoda hallitukseen sopivan raikasta näkykulmaa, toisaalta vasta Kuopioon junantuomana, mutta toisaalta hallitus- ja järjestökonkarina.

Minulla on pitkä kokemus sekä yrittäjänä toimimisesta, yrittäjien kanssa toimimisesta, että yrittäjien eteen toimimisesta, ja yrittäjäverkostoni on erittäin laaja. Siksi minulla on kokemuksen lisäksi myös laajasti näkemystä, ideoita ja ajatuksia.

Timo Kanniainen

Salaiset Ojat Oy, Ihanat Pihat Kuopio Oy

timo(at)salaisetojat.fi

puh. 0504339259

Olen 37- vuotias kuopiolainen yrittäjä. Koulutukseltani olen puualan artesaani ja metsätalousinsinööri (AMK). Asun perheeni kanssa Nilsiässä. Olen ollut 6 vuotta bioenergia-alan yrittäjänä Ylä-Karjalassa sekä sen jälkeen vuoden verran kuopiolaisen koneyrittäjän toimihenkilönä. Tämän jälkeen vaihdoin kokonaan alaa ja siirryin myyntialalle. Toimin erilaisissa suoramyyntiorganisaatioissa myyjänä, myyntipäällikkönä sekä aluemyyntijohtajana. Vuoden 2018 maaliskuussa perustimme kaveriporukalla Salaiset Ojat Oy:n. Tavoitteenamme tarjota laadukkaita saneerausurakoita kuluttaja-asiakkaille. Tänä vuonna olemme laajentaneet osaamistamme sekä siirtyneet vahvemmin taloyhtiöpuolelle.

Minua kiinnostavat järjestötoiminta sekä vaikuttaminen. Haluan ymmärtää kokonaiskuvaa paremmin sekä laajentaa osaamistani yrittäjänä. Olen ennakkoluuloton ja nopealiikkeinen mies. Minulla on vahvaa osaamista myynnistä ja esimiestyöstä. Ymmärrän yrittäjän arkea suorittavasta tasosta aina johtoryhmätyöskentelyä myöten. Olen sosiaalisesti lahjakas ihminen, jolle uusiin ihmisiin tutustuminen on helppoa ja luontevaa. Verkostoidun aktiivisesti ja haluan kehittää itseäni ihmisenä ja yrittäjänä

Eeva-Riitta Koponen
Crazy Station

eetta(at)crazystation.net

puh. 044 501 5115

Olen Eetta Koponen, ja tammikuussa tulee 20 vuotta täyteen yrittäjänä ja takana on saman yrityksen nimissä yksi toimialavaihdos ja kokemusta talouden eri suhdanteista. Olen monimuotoinen yrittäjä ja kokeilen mielelläni uusia asioita ja toimintatapoja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Olen kahden pienen pojan äiti ja koen omaavani hyvät organisointi- ja kokonaisuuden hallintataidot. Olen ollut yhden kauden Kuopion Yrittäjien hallituksessa ja haen nyt jatkokautta.

Haluan osallistua, vaikuttaa ja saada ääneni kuulumaan ja mielestäni oikea paikka siihen on olla hallituksessa. Haluaisin painottaa yhdessä tekemistä ja sen tärkeyttä digitalisaation rinnalla. Toivon saavani lisää uusia näkemyksiä omaan yrittämiseeni ja liiketoiminnankehittämiseen ja myös auttaa toisia yrittäjiä kehittymään. Viimeiset kaksi vuotta hallituksessa on tuonut uutta pöhinää omaan yrittämiseen. Minulla on persoonallinen ja luova tapa työskennellä yhdessä ja rohkeasti kokeilla uusia asioita ja toimintatapoja, positiivisella asenteella.

Jani Sormunen
Kuopion Seikkailukeskus Oy

jani.sormunen
(at)seikkailukeskus.com
puh. 040 740 8001

Olen 41 vuotias yrittäjä Kuopion satamasta. Yrittäjyyttä takana kohta 17 vuotta, sitä ennen toiminut erinäisissä johtotehtävissä IT-alalla.

Yrittäjyys ja yrittäminen Kuopiossa on lähellä sydäntäni. Haluan antaa oman panokseni kehitystyölle, jolla helpotetaan yrittäjien asemaa kaupungissamme ja luodaan mahdollisuuksia menestyvään liike-elämään.

Tuon mukanani aktiivisen persoonani ja laajan 25 vuoden kokemukseni erilaisista järjestöistä joista viimeisimpänä Kuopion nuorkauppakamari ja Kuopion sataman kehittämisyhdistys. Yhdessähän näitä tehdään, niin kuin Allu Koskinen sanoisi.

Ehdolla puheenjohtajaksi vuodeksi 2020

Sirpa Karppi

K-market Neulamuikku

puh. 050 502 3625

sirpa.karppi(at)k-market.com

Kuopion Yrittäjien visio on ”olla tunnettu, vetovoimainen ja vaikuttava toimija”, ja että ”kaikki tietävät, että yrittäjyys pitää Kuopionkin elinvoimaisena”. Viime ja tänä vuonna tapahtumamme ovat vetäneet paljon osallistujia ja olemme saaneet hyvin näkyvyyttä myös julkisuudessa. Saimme viime vuoden toiminnastamme myös Vuoden Paikallisyhdistys –palkinnon.

Koska jäsenmäärämme ei ole lähtenyt tavoittelemaamme kasvuun, katson työni olevan vielä kesken. Myös oman yritykseni vakaa tilanne antaa sopivasti myöten, joten kerron näin olevani käytettävissä puheenjohtajan tehtävään myös ensi vuonna mikäli näin äänestätte

Tervetuloa syyskokoukseen päättämään – tarjoilun järjestämiseksi ilmoittaudu mukaan.

Kuopion Yrittäjien syyskokouksessa valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle, sekä yhdistyksen puheenjohtaja vuodelle 2020. Työeläkeyhtiö Elon kanssa julkistetaan vuoden Senioriyrittäjä -palkinnonsaaja. Syyskokousesitelmän pitää kansanedustaja Marko Kilpi.