5.5.2017 klo 09:02
Uutinen

Ensin hyvä palvelu, sitten tuotto

Nuorten Yrittäjien Get Together -tapahtumassa palkitaan Vuoden nuori yrittäjä. Palkinnosta kisaa muun muassa autokauppias Niklas Nukari.

Niklas Nukarin Takuullecom Oy on vuonna 2014 Oulussa perustettu henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppaan keskittynyt yritys. Yrityksellä on toimipiste myös Hämeenlinnassa, joka muutti huhtikuun lopussa Hämeenlinnan keskustasta liiketoimintakaupan myötä Tuulokseen.

– Ensin tarjotaan hyvää palvelua ja sitten katsotaan, tuoko se rahaa. Niin päin se pitää ajatella, ajattelee Vuoden nuori yrittäjä -palkinnosta kisaava 24-vuotias yrittäjä Niklas Nukari.

Yritys toimii koko Suomen alueella ja on laajentamassa kuluvan kevään aikana myös ulkomaille. Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli liki 25 miljoonaa euroa ja se työllisti 44 henkilöä.

Nukarin mukaan menestys vaatii huipputekijät ja prosessin, jolla asiakkaat saadaan tyytyväisiksi. Tavoitteena on nostaa yrityksen liikevaihto ensin 60 miljoonaan ja sitten 200 miljoonaan.

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on maamme arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu. Kilpailussa painotetaan yritystoiminnan ansioita.

Vuoden nuori yrittäjä 2017 paljastetaan Get Together -tapahtuman Gettossa Tampereella 12. Toukokuuta. Yksityisyrittäjäin Säätiö tukee kolmen parhaan palkitsemista yhteensä 30 000 euron suuruisella summalla.

Vuoden nuori yrittäjä -finalisteina ovat kahvilayrittäjä Miriam Laitinen, 25, metsäalalla toimiva Petri Jykylä, 28, LVI-hommia tekevä Jonne Kurikka, 27, autokauppias Niklas Nukari, 24, ja muun muassa elämyspalveluita ja tapahtumia järjestävä Ari Koskinen, 30.

Tampereen Pakkahuoneella kohtaa noin 330 nuorta yrittäjää. Jos et ehtinyt ilmoitautua mukaan, voit kysyä jälki-ilmoittautumismahdollisuutta Pirkanmaan Yrittäjien Tanja Seppälältä. Lähetä Tanjalle sähköpostia tästä (avaa koneesi sähköpostiohjelman) >>>

”Mitä sinä haluat tehdä seuraavan 6 päivän, 6 kuukauden tai 6 vuoden aikana yritystoiminnassasi?” Siihen kysymykseen saavat nuoret yrittäjät vastauksia 12.–13.5 Tampereella, kun valtakunnallinen Get Together -”yritysfestari” saapuu Pakkahuoneelle. Tapahtumassa pääsee inspiroitumaan monien tunnettujen puhujien esityksistä, verkostoitumaan muiden nuorten yrittäjien kanssa sekä tekemään bisnestä.

Tapahtumaan on nyt 1 viikkoa aikaa! Joka viikko pääsette tutustumaan yhden yrittäjyyden parissa työskentelevän ihmisen ajatuksiin nuorten yrittäjyydestä. Jos kiinnostuit, pysy matkassamme mukana kohti päätapahtumaa ja käy vilkaisemassa nuorten yrittäjien nettisivuja!

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi

Niklas Nukarin kuva: Suomen Yrittäjät, kuvankäsittely: Iiris Jalava ja Meeri Nikkilä