Vuoden 2023 Get Togetherissä tutustutaan laajasti Turkuun.
6.3.2023 klo 09:55
Uutinen

Get Together 2023 tuo parisataa nuorta yrittäjää Turkuun – ”Ainutlaatuinen tapahtuma Suomessa”

Nuorten yrittäjien verkostoitumistapahtumassa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja seikkaillaan ympäri Turkua.

Nuorille yrittäjille on luvassa toimintaa toukokuussa, kun kaksipäiväinen verkostoitumistapahtuma Get Together 2023 järjestetään Turussa. 

– Tämä on rento, yhteisöllinen verkostoitumistapahtuma kaikille nuorille yrittäjille, kertoo Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Niina Pekkala.

Tapahtumaan odotetaan noin 200 vierailijaa. 

Vuoden 2023 Get Togetherissä, tutummin Gettossa, tutustutaan laajasti Turkuun, kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, käydään jokilaivarallilla, koetaan elämyksiä ympäri Varsinais-Suomea ja juhlistetaan yrittäjyyttä.

Tapahtumassa puhuvat yrittäjyydestä muun muassa TV:stä tutut Juhani Koskinen ja Ville Manner sekä 25 eri firmassa osakkaana ollut Johannes Laine. Niina Pekkala odottaa mielenkiinnolla varsinkin toimittaja, tv-tuottaja Anna Perhonpuheenvuoroa.

– Ainakin meidän nuorten yrittäjien tiimissä nuoret miettivät, miten saisivat äänensä kuuluviin. Perhon koulutus vastaa juuri siihen, miten vakuuttaa ihmiset lyhyessä ajassa siitä, että sinua kannattaa kuunnella, hän sanoo.

Mukana pieni mysteerisyys

Pekkala mainitsee myös lauantaina järjestettävät viisi erilaista retkeä, joista jokainen osallistuja pääsee valitsemaan mieleisensä retkikohteen. Retkien sisältöjä avataan ilmoittautumisen yhteydessä, mutta tarkat suunnitelmat selviävät vasta retkikohteissa.

– Nuorten yrittäjien tapahtumissa tällainen on mahdollista, koska nuoret ovat ennakkoluulottomia, sopeutuvaisia ja heittäytyviä. On ihanaa, että ohjelmassa voidaan pitää mukana pieni mysteerisyys, Pekkala sanoo.

Yrittäjien aluejärjestöt järjestävät vuorollaan Get Together -tapahtumaa, ja viimeksi tapahtuma on pidetty Turussa 10 vuotta sitten. Tulevan tapahtuman järjestäminen on ollut iso ponnistus.

– Saimme tietää vasta tammikuun lopussa, että saamme tapahtuman, ja se on vienyt tunteja.

– Varsinais-Suomen Yrittäjille kiitos siitä, että siellä on ymmärretty nuorten yrittäjien tärkeys järjestössä. Ilman heitä ei ole järjestöä. Resursseja on siis myös annettu todella paljon, Pekkala sanoo.

Pekkala korostaa, että tapahtuma on ainoa laatuaan.

– Tämä on ainutlaatuinen tapahtuma nuorille yrittäjille Suomessa. Ei ole toista samanlaista, jossa yhteisöllisesti puhutaan asioista avoimesti, ja tavataan muita nuoria yrittäjiä. Ei muuta, kuin että ei kettää Turkuu lähtis? 

Get Together 5-6. toukokuuta 2023 Turussa. Lipunmyynti on nyt auki ja jatkuu 19. huhtikuuta asti.

Lue lisää ja osta liput täältä

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Kaisu Puranen