Intoo Koulutuksen yrittäjinä toimivat Sari Jokinen ja Maarit Fellman.
17.1.2022 klo 16:06
Uutinen

Googlen Golden Pin 2022 -palkinto Intoo Koulutukselle

Intoo Koulutus on valittu Googlen Golden Pin 2022 -kilpailun voittajaksi.
Palkinto jaettiin torstaina 13.1.2022 Googlen järjestämällä Grow with Google -kiertueella, joka toteutettiin yhteistyössä Googlen, Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjänaisten kanssa.

Tuomaristossa oli Googlen ja yrittäjäjärjestöjen edustajia.
Raadin mukaan: ”Intoo Koulutus on sopeutunut ja muuttanut innovatiivisesti liiketoimintaansa pandemian aikana. Tuomaristo oli yhtä mieltä siitä, että Intoo Koulutuksella on mahdollisuuksia kasvaa ja yrityksessä on erinomainen tekemisen meininki.”

Intoo Koulutus siirsi koko koulutustoimintansa verkkoon heti pandemian alkaessa, maaliskuussa 2020, ja kehitti uudenlaisia koulutusmalleja yrittäjille.

Erityisesti Intoon verkkokauppa-työpajojen avulla on useampi sata pienyrittäjää saanut perustettua verkkokaupan, joka pelasti monien elannon pandemian aikana.

Intoon 40 hengen koulutustilat, Turussa Linnankadulla, muutettiin livestriimaus- ja videointistudioiksi. Samalla asiakaskunta kasvoi ja laajeni koko Suomeen. Vuonna 2015 perustettu Intoo Koulutus on erikoistunut verkkokauppa-, digimarkkinointi- ja taloushallinnon koulutuksiin ja työllistää useita asiantuntija-kouluttajia.

Yrittäjinä toimivat Maarit Fellman ja Sari Jokinen ovat pitkän linjan koulutusammattilaisia, jotka henkilökuntansa kanssa pyörittävät myös Coruu-verkkokauppaa sekä Intoo Digimainostoimistoa.