Kuva: Pixhill
20.2.2023 klo 12:09
Uutinen

Hae mukaan nuorten yrittäjien mentorointiohjelmaan – Kokenut neuvonantaja vuoden ajan tukena

Suomen Yrittäjät ja asiantuntijaverkosto Boardman ovat käynnistäneet haun valtakunnalliseen nuorille yrittäjille suunnattuun mentorointiohjelmaan.

Mentorointiohjelmaan valitaan mukaan 30 alle 36-vuotiasta yrittäjää. Haku päättyy 15. maaliskuuta, ja päätökset mukaan valituista julkistetaan 31. maaliskuuta

Vuodesta 2017 lähtien järjestetty mentorointiohjelma on tarkoitettu nuoremman polven yrittäjälle, joka haluaa kasvaa ja kehittyä yrityselämässä kouliintuneen neuvonantajan mentoroinnissa.

Mentorit valitaan Boardman-osaamisverkoston mentoreista. Mentori ja yrittäjä yhdistetään sen mukaan, mihin asiaan yrittäjä kokee mentoria tarvitsevansa. Mentorointiohjelmaan valittavan on oltava Suomen Yrittäjien jäsen.

Mentoroinnin lisäksi osallistujien tulisi sitoutua Helsingissä järjestettävään aloitus- ja loputuspalaveriin ja kolmeen välitapaamiseen pääosin Teamsissa.

Vuoden ohjelma

Maksuton mentorointiohjelma kestää noin vuoden.

– Mukaan voi hakea mistä päin Suomea tahansa, mutta mentoroitava vastaa itse mahdollisista matka- tai majoituskustannuksista, Suomen Yrittäjien verkostopäällikkö Kristiina Nyholm kertoo.

Nyholm kehottaa ohjelmaan hakevia kertomaan hakuvaiheessa tarkat toiveensa, jotta mentoriksi löydetään sopiva henkilö. Mentorilta voi saada tukea ja asiantuntemusta esimerkiksi yrityksen kasvuun, kansainvälistymiseen tai johtamiseen. Mentori voi auttaa kehittymään toimialansa ammattilaisena, kasvattamaan yritystä tai selättämään tiedossa oleva haaste.

Hae nuorten yrittäjien mentorointiohjelmaan täältä.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus