5.4.2022 klo 12:43
Uutinen

Haku Yksinyrittäjäakatemiaan on käynnissä

Yksinyrittäjäakatemia on nimensä mukaisesti yksinyrittäjille suunnattu käytännönläheinen koulutusohjelma. Kehität omaa liiketoimintaasi ohjelman aikana kovalle tasolle muiden yksinyrittäjien ja mentoreiden kanssa ja samalla suoritat yrittäjyyden ammattitutkinnon.

Saat tärkeitä työkaluja mm. markkinointiin, tuotekehitykseen ja yrityksen kehittämiseen.

Sisällöt sovelletaan oman yrityksen ja itsensä kehittämiseen. Koulutuspäiviä järjestetään noin kerran kuukaudessa ja ne ovat kestoltaan kolme tuntia (klo 17-20).

Opiskelijaa tukee koko koulutuksen ajan oma henkilökohtainen mentori sekä muut opiskelijat, jotka sparraavat toisiaan. Koulutus toteutetaan osittain flipped classroom -menetelmällä / ennakkotehtävät.

Opintotarjontaan voidaan liittää vapaaehtoisesti toteuttaviksi muu Riverian tarjonta tai verkoston koulutustarjonta. Osa päivistä toteutetaan verkossa, osa livenä.

Opetus tapahtuu iltaisin klo 17-20, paitsi koulutuksen aloitus 20.4.2022 klo 9-15.

Koulutuksen sisältö ja aikataulu >>

Miten hyödyt?

Kehität liiketoimintaasi asiantuntijoiden kanssa, vahvistat yritystäsi ja edistät sen kasvua. Saat ryhmästä vertaistukea sekä uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.täydennät ammattitaitoasi ja vahvistat yrittäjäidentiteettiäsi.

Koulutuksen toteutus

Opiskelu on oppisopimuskoulutusta, joka toteutetaan yrittäjän omassa yrityksessä. Opiskelu on maksutonta yrittäjän oppisopimuksella. Koulutus alkaa 20.4.2022 ja tutkinto on nyt Yrittäjyyden ammattitutkinto eli aloitamme uusien tutkinnon perusteiden mukaan.

Yksinyrittäjäakatemia toteutetaan yhteistyössä Opineo Oy:n ja Pohjois-Karjalan Yrittäjien kanssa.

Lue lisää ja hae koulutukseen täältä!

Yhteystiedot

Reima Venhe
tuntiopettaja, päätoiminen
+358503625086
reima.venhe@riveria.fi

Pia Perämäki
koulutussuunnittelija, oppisopimus
+358469232820
pia.peramaki@riveria.fi