Hallituksen kokoonpano
Hervannan Yrittäjien hallitus 2022
18.1.2022 klo 11:11
Uutinen

Hallitus järjestäytyi

Hervannan Yrittäjien vuoden 2022 hallitus järjestäytyi maanantaina 17.1. Teams-kokouksessa: varapuheenjohtana jatkaa Pasi Järvinen, toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Jan-Erik Tarpila, sihteerinämme toimii Riikka Franttila ja rahastonhoitajanamme Tapani Jarmas. Puheenjohtajan kaksivuotiskauden toinen vuosi alkoi ja puheenjohtajana toimii Mirka Lahti. Lisäksi hallituksessa toimivat Lea Polso, Ilse Lahdenpohja ja Minna Hölttä.

Mainosbannerit sivuillemme on periaatteessa myyty tälle vuodelle, mutta käytännössä bannerit ovat myynnissä vielä keskiviikkoon 19.1.2022 asti (https://hervannanyrittajat.tapahtumiin.fi).

Yhdessä Tampereen teknillisen lukion ja Pirkanmaan Osakesäästäjien kanssa järjestetyssä sijoitusillassa osinkoaristokraateista oli torstaina 13.1. puhumassa Karo Hämäläinen. Tilaisuus järjestettiin hybridimuotoisena, mikä mahdollisti lähes 150 osallistujan ”kokoontumisen”.

Helmikuun hallitus päätti suosiolla rauhoittaa vallitsevan tilanteen vuoksi, mutta muuten kevään tapahtumien järjestelyjä jatketaan normaalisti. Ainoa varmistettu päivä on toistaiseksi grillauskurssi 10.6. Arto Rastaan johdolla.