5.6.2019 klo 16:16
Uutinen

Hämeen uusyrityskeskuksen toimitusjohtajaksi Marko Ahtiainen

Hämeen uusyrityskeskus ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu yritys- ja yhteysmanageri Marko Ahtiainen. Hän siirtyy tehtäväänsä Linnan Kehitys Oy:n palveluksesta.

Aikaisemmin hän on toiminut mm. Hämeenlinnan kaupungin, Suomen Urheiluliiton ja puolustusvoimien palveluksessa sekä yrittäjänä. Ahtiainen aloittaa tehtävässään marraskuussa 2019.

Ahtiainen on erittäin innostunut uudesta tehtävästään.

– Hämeen uusyrityskeskus vastaa osaltaan toiminta-alueensa elinvoimasta ja on osoittanut yli 20 toimintavuotensa aikana olevansa erinomainen yrittäjäksi aikovien neuvonta- ja palvelujärjestö. On upea mahdollisuus tulla kehittämään laajalla yhteistyöllä toimintaa tulevan vuosikymmenen haasteisiin, Marko Ahtiainen toteaa.

Hän seuraa tehtävässään Hämeen uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Olli Karia, joka jää eläkkeelle. Hämeen uusyrityskeskuksen toimitusjohtajan tehtävää haki kaikkiaan 65 henkilöä.

Hakijoiden joukossa oli monia hyviä ehdokkaita.

– Hakijoiden määrä kuvastaa hyvin Hämeen uusyrityskeskuksen kiinnostavuutta ja sen toiminnan merkittävyyttä seutukunnan elinvoiman ylläpitämisessä ja lisäämisessä, Hämeen uusyrityskeskuksen hallituksen puheenjohtaja Kari Suokas toteaa.

Hän kertoo olevansa täysin vakuuttunut siitä, että Hämeen uusyrityskeskus saa Marko Ahtiaisesta toimitusjohtajan, jolla on erinomaiset edellytykset jatkaa toimitusjohtaja Olli Karin tekemää hyvää työtä uusyrityskeskuksen menestymiseksi tulevaisuudessakin.

Hämeen uusyrityskeskus on perustettu vuonna 1998 edistämään uusien yritysten perustamista. Hämeen uusyrityskeskus palvelee Hattulan, Hämeenlinnan ja Janakkalan alueella yrittäjiksi aikovia ja muutostilanteessa olevia yrittäjiä. Toimintaa rahoittavat kunnat ja jäsenet.

Uusyrityskeskuksen yritysneuvojien lisäksi sen yrityselämän asiantuntijaverkoston kokeneet jäsenet neuvovat alkavaa tai muutostilanteessa olevaa yrittäjää. Neuvonta on maksutonta.