19.5.2020 klo 22:22
Uutinen

Hämeenlinna viihdyttää suvena koko Suomea

Hämeenlinna tarjoilee tulevana kesänä suuren yleisön live-elämyksiä siellä, missä se on tällä hetkellä turvallisinta, eli verkossa. Artistihaku käynnistyi helatorstain aattona ja kestää toukokuun loppuun. Live-vedot alkavat kesäkuussa ja kestävät aina elokuulle saakka.

LauantaiLive-konsepti avaa paikallisille muusikoille ja esittävän taiteen tekijöille mahdollisuuden esiintyä koko kansalle live-streamin välityksellä Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla.

LauantaiLiven tavoitteena on tarjota kaupunkilaisille ja kaikille Hämeenlinnan ystäville mahdollisuus nauttia Hämeenlinnan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta – poikkeustilanteesta huolimatta. Esityksiä järjestetään lauantai-iltaisin kesäkuusta elokuuhun.

– Tarjoamme alustan eri taiteenalojen esittäytymiselle ja samalla luomme mahdollisuuden nauttia kulttuurista erilaisen vaihtoehdon kautta, kertoo Linnan Kehityksen tapahtuma-asiantuntija Juuso Nieminen.

– Toteutamme konseptin paikallisin voimin ja toiveissamme on, että saisimme mahdollisimman monta erilaista Hämeenlinnan tapahtumapaikkaa mukaan, jotta voimme tuoda esille kaupungin monipuolisen tarjonnan myös tässä suhteessa.

Esiintyjäksi LauantaiLiveen?

Bändi, artisti, teatteriryhmä, stand up –koomikko tai vaikka trapetsitaiteilija – LauantaiLiveen voi hakea esiintymään kaikki, jotka haluavat tuoda omaa taidettaan esiin kaupunkilaisten iloksi.

Ainutlaatuisen esiintymiskokemuksen lisäksi esiintyjille on luvassa laajalti näkyvyyttä Hämeenlinnan kaupungin ja Visit Hämeenlinnan sosiaalisen median kanavissa.

LauantaiLiven järjestävät yhteistyössä Hämeenlinnan kaupunki ja Linnan Kehitys Oy. Livelähetykset toteutetaan osana Hämeenlinnan kaupunkimarkkinointia ja niiden teknisestä toteutuksesta vastaa hämeenlinnalainen Torvinen Showtekniikka Oy.

Esiintyjähaku käynnistyy 20.5. ja mukaan voi hakea 31.5. saakka. Hakuohjeet löytyvät kaupungin verkkosivuilta tästä linkistä >>.

Muita kiinnostavia aiheita