11.1.2021 klo 10:22
Uutinen

Hangon Yrittäjät ja Inkoon Yrittäjät ehdolla Suomen parhaiksi paikallisyhdistyksiksi

Hangon Yrittäjät ja Inkoon Yrittäjät ovat yltäneet finalisteiksi kisassa parhaiden paikallisyhdistysten tittelistä. Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaita yrittäjäyhdistyksiä eri kategorioissa. Finaaliin valitaan viisi parasta yhdistystä joka kategoriasta.

Hangon Yrittäjät on ehdolla sarjassa yli 200 jäsentä ja Inkoon Yrittäjät sarjassa 100-200 jäsentä. Eri kokoluokkien kategorioissa arvioitavia asioita ovat muun muassa vaikuttaminen, jäsenten saama hyöty, viestintä ja järjestötoiminta.

Molemmat yhdistykset ovat ehdolla parhaiksi paikallisyhdistyksiksi jo kolmantena vuotena peräkkäin. Ne ovat molemmat keränneet ehdokkuuksia niin kokoluokkasarjoissa kuten erikoissarjoissa: Hangon Yrittäjät nousi finaaliin sarjassa Vuoden tekijä vuosina 2018 ja 2019 ja Inkoon Yrittäjät sarjassa Vuoden vaikuttaja vuonna 2019.

– Vaikka viime vuosi oli poikkeuksellinen, on todella hienoa, että jälleen alueemme kaksi aktiivista yhdistystä ovat ehdolla. Pidämme porukalla peukut pystyssä, että tällä kertaa yhdistykset saisivat pääpalkinnot, Uudenmaan Yrittäjien järjestöpäällikkö Anne-Marie Suomu sanoo.

Valtakunnalliset Vuoden 2020 parhaat paikallisyhdistykset ja toimialajärjestö julkistetaan ja palkitaan Vaikuttajafoorumin suorassa verkkolähetyksessä 29.1.2021. Tätä ennen Uudenmaan Yrittäjien parhaat paikallisyhdistykset julkistetaan perjantaina 22.1.2021.

Parhaat paikallisyhdistykset palkitaan jäsenmäärän mukaan kolmessa sarjassa: alle 100 jäsenyritystä, 100–199 jäsenyritystä ja yli 200 jäsenyritystä. Lisäksi valtakunnallisesti palkitaan Vuoden toimialajärjestö.

Vaikuttajafoorumi kokoaa puheenjohtajia lähes 400:sta Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä tänä vuonna poikkeuksellisesti virtuaalisesti verkkolähetykseen.

Katso kaikki ehdolla olevat yhdistykset täältä