25.4.2018 klo 08:02
Uutinen

Heidi Loukiainen toivoo itselleen uusia naapureita

Tammelan yrityskoordinaattori Heidi Loukiainen on ehtinyt jo muuttaa lyhyen yrityskoordinaattorina työskentelynsä aikana. Saman käytävän varrella on tiloja tarjolla yrittäjille.

Tammelan yrityskoordinaattori Heidi Loukiainen on aloittanut toimintaympäristöön tutustumisen yrityskäynneillä. Loukiainen pitää tärkeänä sitä, että paikalliset yritykset ja yrittäjät tulevat tutuiksi.

– Tällöin myös vahvuuksien ja uusien kumppanuuksien löytäminen on helpompaa, Heidi Loukiainen toteaa.

Loukiainen on lyhyen Tammelassa työskentelyn aikana ehtinyt jo muuttaakin, hänen työhuoneensa sijaitsee nyt kunnantalon alakerrassa apteekin päädyssä.

– Tammelan Yrittäjäyhdistyksen toimitilat muuttavat myös kevään aikana tänne viereen. Kyltitämme Tammelan Yrityskulman myös asianmukaisesti. Tosin nimeä käytävälle ei ole vielä virallisesti päätetty, Business corneria on jo ehdotettu!

Loukiaisen mukaan Forssan seudulla on aktiivisia ja innokkaita yrityksiä, joiden yhteistyön edistäminen ja kumppanuuksien luominen on kehittäjien tehtävä.

– Jos haluamme olla vahva maakunta, jolla on elinvoimaisia yrityksiä, on meidän tuettava yritysten mahdollisuuksia menestyä. On huolehdittava siitä, että meillä on tarpeeksi työvoimaa tarjolla ja siitä, että koulutus on ajankohtaista ja yrityksien tarpeisiin vastaavaa, hän toteaa.

Loukiainen asuu viikot Tammelassa ja viikonloput Kemiönsaaressa. Hän on toiminut yrittäjänä yli 13 vuotta ja ollut aktiivinen Kemiönsaaren elinkeinoelämän kehittämisessä.

– Yrittäjäyhdistystoiminnassa olen ollut mukana myös yli 10 vuotta ja koen kyseisessä verkostossa toimimisen hyvin antoisaksi. Aikaisemmassa työssäni TE-toimiston yritysasiantuntijana kontaktoin kasvunnälkäisiä yrityksiä Keski-Suomessa ja etsin heille sopivia rahoitus- ja tukimahdollisuuksia.

Heidi Loukiainen kertoo odottavansa innolla kesää ja Tammelan monia kesätapahtumia.

–Yrittäjien järjestämästä Makkaramarkkinoista la 16.6 on tulossa huikea ja hieman erilainen tapahtuma kuin edellisinä vuosina. On hienoa päästä mukaan tapahtumaan ja olla apuna tässäkin, hän toteaa.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi/SM