Mirka Lahti
3.11.2021 klo 21:16
Uutinen

Hervannan Yrittäjien puheenjohtaja ehdolla Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtajaksi

Pirkanmaan Yrittäjien uusi hallitus ja puheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle valitaan järjestön syyskokouksessa torstaina 9.12.

Uudeksi puheenjohtajaksi on ehdolla myös Hervannan Yrittäjien nykyinen puheenjohtaja Mirka Lahti. Muita ehdokkaita ovat Vesilahden Yrittäjien Ari Arvela (Taksi ja Tilausliikenne A. Arvela), Ylöjärven Yrittäjien Markus Rajala (Sähköverkkopalvelu Finland Oy) sekä Nekalan-Koivistonkylän Yrittäjien Janne Vuorinen (MP-Kuljetus Ky). Vuorinen toimii tällä hetkellä Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtajana. Valinnan tekevät paikallisyhdistysten nimeämät kokousedustajat. Nykyisen puheenjohtajan kaksivuotinen toimikausi päättyy vuodenvaihteeseen.

Lahti on toiminut Hervannan Yrittäjien hallituksessa vuodesta 2015 ja vuodesta 2017 alkaen yhdistyksen puheenjohtajana. Lisäksi Lahti on toiminut vuodesta 2020 alkaen Tampereen yrittäjien puheenjohtajana. Aiempaa järjestökokemusta hänellä on Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton Tampereen paikallisosaston puheenjohtajan sekä liiton hallituksen jäsenen tehtävistä. Lahti on koulutukseltaan filosofian maisteri ja hänen kielipalvelualan yrityksensä täytti juuri 20 vuotta. Lahti on Pirkanmaan Yrittäjien liki 83-vuotisen historian aikana ensimmäinen järjestön johtoon pyrkivä nainen. Pirkanmaan Yrittäjiin kuuluu yli 8 000 yritystä, jotka työllistävät kaikkiaan yli 50 000 työntekijää.