13.7.2020 klo 14:46
Uutinen

Huomasitko nämä maksuttomat koulutukset markkinoinnin tehostamiseen? Yrittäjien ja Googlen yhteistyö jatkuu

Maksuttomat webinaarit perehdyttävät muun muassa hakukonemarkkinointiin ja verkkosivujen sisällön optimointiin.

Suomen Yrittäjien ja Googlen välinen yhteistyö jatkuu tiiviinä. Tulevana syksynä on tarjolla maksuttomia webinaareja liittyen muun muassa hakukonemainontaan. Koulutukset ovat tarjolla suomen- ja englanninkielisinä.

– Aiheet vaihtelevat laajalla skaalalla hakukoneista yrityksen yleiseen digitaalisuuteen ja verkkokauppoihin, Suomen Yrittäjien digimarkkinoinnin asiantuntija Arttu Talvela kertoo.

Googlen palveluiden hyödyntäminen voi auttaa osaltaan pienyrittäjää löytämään uusia asiakkaita haastavassa tilanteessa.

– Meistä on ollut upea nähdä, kuinka Googlen kaltainen kansainvälinen toimija on ollut mukana elämässä ja hengittämässä pienyrittäjien arkea vaikean kevään aikana, Talvela jatkaa.

Elokuun 28. päivänä järjestettävässä maksuttomassa webinaarissa aiheena ovat SEO eli hakukoneoptimointi ja SEM eli hakukonemarkkinointi, jotka ovat kustannustehokkaimpia digitaalisen markkinoinnin keinoja. Tämä 75 minuutin kaikille avoin ja maksuton koulutus avaa molempia käsitteitä sekä antaa perusvalmiudet aloittaa verkkosivujen sisällön optimointi hakukoneille sekä hakukonemarkkinointi. Kouluttajana toimii Grow with Googlen valtuuttama kouluttaja Jani Rikkola.

Syyskuun 15. päivänä vuorossa on hakukonemainontaan keskittyvä webinaari, joka on niin ikään maksuton. Webinaarissa käsitellään Google Ads -mainonnan perusteita: miksi mainonta kannattaa, miten mainonnassa pääsee alkuun ja miten onnistumista mitataan.

Kuva: Getty Images

toimitus (at) yrittajat.fi