15.4.2020 klo 12:03
Uutinen

Hyödynnä palvelumme

Yrittäjille on tarjolla paljon maksutonta apua tässä vaikeassa korona-ajassa. Alle olemme koonneet eri palveluita, joita voit tilata yrityksellesi kätevästi nettilomakkeella. Jätä eri palveluihin liittyen yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä.

Savon Sissit
Akuuttia apua tarjolla

Jos haluat, että sinuun ollaan yhteydessä akuutin tarpeen osalta esim. erilaisten lomakkeiden täyttämisessä tai työttömäksi ilmoittautumisessa, jätäthän yhteystietosi tällä lomakkeella

Tukea henkiseen jaksamiseen

Mikäli haluat, että Kuopion Kriisikeskuksen Tukiverkko-palvelun asiantuntija soittaa sinulle henkiseen jaksamiseen liittyen, jätäthän yhteystietosi tällä lomakkeella. Keskustelut ovat täysin luottamuksellisia eikä niistä tehdä tai jää muistiin asiakasmerkintöjä. Palvelu on maksuton.

Digiapu

Mikäli haluat, että YOM-palvelun asiantuntija on sinuun yhteydessä ja pääsette yhdessä kartoittamaan yrityksesi digitilan haasteet ja tarpeet, niin jätäthän yhteystietosi tällä lomakkeella. Digineuvonta on maksutonta.

ATK-tuki

Painitko ATK-ongelmien kanssa? Mietitkö miten Teams asennetaan tai kuinka annat vaikkapa ylläpitäjän oikeudet Facebookissa? YOM auttaa näppärästi ja etänä pienissä pulmissa!

Täytä tämä lomake ja kerro ongelmasi, niin olemme sinuun yhteydessä. Palvelu on maksuton.

Yrityskohtainen talousneuvonta

Mikäli haluat, että Tie menestykseen -palvelun asiantuntija on sinuun yhteydessä ja pääsette yhdessä katsomaan yrityksesi taloustilannetta, jätäthän yhteystietosi tällä lomakkeella. Palvelu on maksuton.

HankintaHelppi

Mikäli haluat, että HankintaHelpin asiantuntija on sinuun yhteydessä, jätäthän yhteystietosi tällä lomakkeella.

Omistajanvaihdospalvelu

Savon Yrittäjät tarjoaa Pohjois-Savon alueella maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yrityksen myymisessä ja ostamisessa sekä sukupolvenvaihdoksessa. Palvelu perustuu Pohjois-Savon kuntien rahoitukseen. Mikäli omistajanvaihdosasia on sinulle ajankohtainen, voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella tai ota yhteyttä suoraan omistajanvaihdosasiantuntija Saara Timoseen: p. 044 368 0503 tai saara.timonen(at)yrittajat.fi