Noora Lainio, myyntijohtaja, Elisa
28.3.2022 klo 16:09
Uutinen

Hyvää kevään alkua yrittäjät – tässä uudet lupauksemme teille!

Kaupallinen yhteistyö: Elisa

Viime vuosi jatkui monelle yrittäjälle haastavana ja tiedämme, että pandemian aikana on vaadittu paljon kärsivällisyyttä ja rohkeutta uudistaa liiketoimintaa – ja tänä alkuvuonna on meitä kohdannut jo uusi kriisi. Tukeaksemme teitä yrittäjiä yhä paremmin, kiteytimme lupaukset, jotka toimivat ohjenuoranamme kaikessa toiminnassamme. Näiden lupausten kautta haluamme tänäkin vuonna haastavan maailmantilanteen heijastuessa toimintaympäristöihimme olla mukana teidän menestymisenne tukena.

1# Olemme apuna arjessasi: Saat meihin yhteyden helposti

Tiedämme, että IT- ja tietoliikenneasiat eivät ole kaikille yhtä kiinnostavia kuin meille ne ovat. Tarpeellisia ja jopa välttämättömiä ne kuitenkin ovat kaikkien yritysten liiketoiminnalle. Lupaamme siis olla edelleen apuna arjessasi siten, että saat meihin helposti yhteyden monipuolisesti eri kanavissa: myymälöissämme, palvelupisteissämme, puhelimitse ja verkkopalvelujen kautta. Olemme myös lisänneet yrittäjille nimettyjen henkilökohtaisten yhteyshenkilöiden määrää ja halutessasi saat meiltä ikioman yhteyshenkilön. Eikä tämä vielä riitä, vaan jokaisen keskustelun jälkeen kysymme palautetta kohtaamisesta, luemme jokaisen palautteen ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti palautteiden mukaisesti. 

2# Olemme luottokumppanisi: Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi

Kumppanuus tarkoittaa meille konkreettisesti sitä, että olemme sinuun proaktiivisesti yhteydessä ja kehitämme palveluitamme tukemaan juuri yrittäjien tarpeita. Palvelumme ovat tietoturvallisia, laadukkaita ja jatkuvasti kehittyviä. Yksi tärkeä tapa varmistaa palveluidemme kehittyminen tarpeidenne mukaisesti on Elisa Raati. Raatiimme kuuluu satoja yrittäjiä, joilta saamme palautetta ja kommentteja lähes viikoittain palveluidemme ja toimintamme kehittämisestä.  

3# Tuomme uusia ideoita sinulle

Jokainen yritys tarvitsee tänä päivänä IT- ja tietoliikenneratkaisuja. Haluamme kuitenkin varmistaa, että asiakkaidemme ei tarvitse itse liikaa etsiä tietoa omien ideoiden tai tarpeiden ratkaisuun, vaan tuomme näitä aktiivisesti tarjolle. Kerromme vinkkejä, jaamme parhaita kokemuksia muilta yrittäjiltä ja pidämme koulutuksia asiantuntijoidemme vetämänä. Suomen yrittäjät ovat ykköskumppanimme ja haluamme jokaisen aluejärjestön kautta olla lähellä paikallisia yrittäjiä, ja tuoda näitä ajatuksia ja oppeja mahdollisimman hyvin saataville.

Elisan missiona on rakentaa digitaalisesti kestävää tulevaisuutta. Siten haluamme olla myös teidän tukenanne haasteiden ratkaisemisessa ja unelmienne saavuttamisessa.

Kiitos yhteistyöstä tähän asti ja menestystä jatkoon!

Noora Lainio, myyntijohtaja, Elisa

Noora Lainio vastaa yrittäjäsegmentin asiakkuuksista ja myynnistä ja on inspiroitunut erityisesti asiakaslähtöisen ja digitaalisen myynnin kehittämisestä. Elisalla yrittäjäasiakkaita palvellaan noin 150 yritysmyyjän toimesta puhelimessa, myymälässä ja verkossa. Koko tiimin voimin haluamme auttaa suomalaisia yrittäjiä kehittämään omaa liiketoimintaansa digiteoilla tuottavammaksi.

Tutustu yrittäjien palveluihin

Hyödynnä Suomen Yrittäjien jäsenedut