Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

4.5.2017 klo 14:40
Uutinen

Hyvästit Tinderille: Suomalainen innovaatio houkuttelee kohtaamaan kasvotusten

Gosayhello.comin ideana on kannustaa suomalaisia aloittamaan keskustelu tuntemattoman ihmisen kanssa.

Tinder on tuttu sovellus kaikille niille, jotka etsivät seuraa virtuaalisesti. Yhä harvempi aloittaa keskustelun oikeassa elämässä kuten julkisessa liikennevälineessä, kahvilassa tai vaikkapa ruokakaupassa.

Suomalaisen Gosayhello.comin perustaja Vladimir Grigor toivoo muuttavansa suomalaisten sosiaalisia taitoja avoimempaan ja rohkeampaan suuntaan. Grigor esittelee palvelua Arctic15-tapahtumassa Helsingin Kaapelitehtaalla.

Palvelun ideana on nimensä mukaisesti houkutella käyttäjä aloittamaan keskustelun tuntemattoman ihmisen kanssa oikeassa elämässä. Palveluun rekisteröidytään Facebook-profiililla, minkä jälkeen käyttäjä voi tilata itselleen ”huomiomagneetin”.

Rintaan kiinnitettävän magneetin avulla käyttäjän profiili on haettavissa Gosayhello.comista. Käyttäjälle voi tämän jälkeen lähettää viestin, jonka kautta keskustelun toivotaan etenevän oikeaksi jutteluksi kasvotusten.

Rintanapin ohella palvelu kauppaa lisähintaan profiilin mukaisia käyntikortteja ja tarroja, jotka voi kiinnittää esimerkiksi kannettavaan tietokoneeseen. Käyntikorttien ideana on tarjota turvallisempi tapa yhteystietojen jakamiseen puhelinnumeroon tai sähköpostiin verrattuna. Gosayhello.comin verkkokaupan on tarkoitus avautua lähiaikoina.

– Liian moni suomalainen tuijottaa älypuhelintaan eikä noteeraa ihmisiä. Haluamme tähän muutoksen, Grigor jatkaa.

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen@yrittajat.fi