27.8.2019 klo 10:31
Uutinen

Ilmoittaudu Valtakunnallisille Yrittäjäpäiville Lahteen 18.-19.10!

Lokakuussa illat pimenevät, mutta valot syttyvät – juhlan tähtenä olet Sinä, yrittäjä! Tarjolla bisneshyötyä, inspiroivia puhujia ja rahanarvoisia asiantuntijatapaamisia. Ota myös kaikki irti perjantain uutuudesta, bisnesseminaarista, joka antaa arjen eväitä liiketoiminnan kehittämiseen. Yrittäjäpäivät on huippumahdollisuus verkostoitua, tehdä kauppaa ja juhlia yrittäjyyttä.

Tervetuloa juhlimaan yrittäjyyttä Valtakunnallisille Yrittäjäpäiville Lahden Messukeskukseen 18.-19.10.2019! Ilmoittautuneita tapahtumaan on jo lähes 800, joten olethan nopea, jotta varmistat myös majoituksesi. Lue koko ohjelma ja ilmoittaudu täällä.

Perjantaina 18.10

Ohjelman avaa perinteisesti Suomen Yrittäjien liittokokous. Uutena ohjelmassa Kasvun työkalut -bisnesseminaari, jossa keskustelut ja työpajat varmistavat, että yrittäjillä on hyvässä otteessa mm. johtaminen, digi ja some. Sekä perjantaina että lauantaina saat näistä teemoista myös neuvoja henkilökohtaisissa asiantuntijatapaamisissa. Uudet bisneskontaktit varmistat hyödyntämällä Brella-verkostoitumistyökalua. Perjantaina on tarjolla myös mielenkiintoisia retkiä, joissa tutustut Mato Valtosen ”Chicagoon”, panimoteollisuuteen tai urheilu ja kulttuurin huippupaikkoihin. Illalla viihdytään vanhojen tuttujen kanssa ja hankintaan uusia kavereita After Ski -tulojuhlassa – legendaarisen Salpausselän kupeessa nostetaan biletunnelma kattoon!

Lauantaina 19.10.

Juuret&Kasvu -seminaarissa syvennytään siihen, miten suurenkin yrityksen juuret ovat sen perustajassa: kuulet miten sama, pienestä lähtevä intohimo ja yrittäjämäinen asenne vie menestykseen ja suurille areenoille niin yrittäjän kuin urheilijankin. Tulevaisuudesta ja kasvun mahdollisuuksista keskustellaan kestävyyden ja vastuullisuuden näkökulmista. Lauantain kruunaa Valtakunnalisten yrittäjäpalkintojen jako ja Yrittäjägaala. Lauantain seminaaria ja juhlaa luotsaa toimittaja-juontaja Arto Nyberg.

Ilmoitathan itsesi pian – viedään Lappi valovoimaisesti edustettuna juhlahumuun!