17.12.2019 klo 12:50
Uutinen

Imatran Seudun Yrittäjät valitsivat vuoden 2019 yrittäjät

Imatran Seudun Yrittäjät palkitsevat vuosittain alueen yrittäjiä. Tämän vuoden palkittavat yritykset ovat oman alansa ehdottomia taitajia. Yrityksiä, jotka työllistävät ja tuovat hyvinvointia alueelle. Palkittavien yritysten toiminta ei välttämättä näy ja kuulu tavallisten ihmisten arjessa, sillä asiakkaat ovat pääsääntöisesti toisia yrityksiä. Siksi onkin ilo nostaa esiin näitä alueemme helmiä.

Imatran Seudun Yrittäjien alue ulottuu Imatran ja Rautjärven alueille. Toimimme yrittäjien edunvalvojina koko toiminta-alueellamme ja myös palkittavia yrityksiä valittaessa haluamme huomioida koko toiminta-alueemme. Vuoden yrittäjien valinnalla haluamme nostaa esiin paikallisia tekijöitä ja rohkaista ihmisiä yrittäjyyteen. Alueeltamme löytyy lukuisia esimerkkejä siitä, että yrittäminen Imatran seudulla kannattaa.

Lämpimät onnittelun vuoden yrittäjille!

Voittajat ovat

Reike Oy

Vuoden 2019 Imatran Seudun yrityksenä palkitaan Reike Oy. Reike on vahva Etelä-Karjalainen konepaja, joka on palvellut asiakkaitaan teräksisellä ammattitaidolla vuodesta 1969. Tänä vuonna yrityksellä on tullut kunnioitettavat 50 vuotta täyteen. Reike Oy on ollut Imatran Seudun Yrittäjien pitkäaikainen jäsen, aina vuodesta 1981 alkaen. Yrityksen liikevaihto on noin 3,3 miljoonaa euroa ja se työllistää 25 – 30 henkeä. Palkinnon vastaanotti yrityksen toimitusjohtaja Mika Matikainen.

Lisää tietoa yrityksestä on saatavilla Reike Oy:n kotisivuilta osoitteesta www.reike.fi.

Puhdistushuolto J Terävä Ky

Vuoden 2019 Rautjärveläisenä yrityksenä palkitaan Puhdistushuolto J Terävä Ky, joka on niin teollisuuden kuin kotitalouksienkin tarpeita palveleva monialayritys. Puhdistushuolto J Terävä Ky:n toimii mm. Imuauto palveluiden, roskalavojen vuokrauksen, maa-ainesten valmistusten ja kuljetusten, sekä Koneiden ja laitteiden vuokrauksen saralla. Yritys on perustettu vuonna 1986 ja se on ollut yrittäjäyhdistyksen jäsen vuodesta 1989. Yritys on osa useamman yrityksen yhteenliittymää, joka on merkittävä työllistäjä alueellamme. Palkinnon vastaanotti Juha Terävä yhdessä Jani Terävän kanssa.

Lisää tietoa yrityksestä on saatavilla Puhdistushuolto J Terävä Ky:n kotisivuilta osoitteesta www.imua.fi.

Lisää tietoa Imatran Seudun Yrittäjät ry:n puolesta antaa puheenjohtaja Markus Sainio, 050 532 8142 markus_sainio@hotmail.com.