19.1.2022 klo 15:46
Uutinen

Inkoon Yrittäjät ja Loviisan Yrittäjät ehdolla Vuoden paikallisyhdistyksiksi

Inkoon Yrittäjät ja Loviisan Yrittäjät ovat yltäneet finalisteiksi valtakunnallisessa kisassa parhaiden paikallisyhdistysten tittelistä. Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaita yrittäjäyhdistyksiä eri kategorioissa. Se valitsi finaaliin viisi parasta yhdistystä joka kategoriasta.

Inkoon Yrittäjät on ehdolla sarjassa 100-200 jäsentä ja Loviisan Yrittäjät sarjassa 201-499 jäsentä. Eri kokoluokkien kategorioissa arvioitavia asioita ovat muun muassa vaikuttaminen, jäsenten saama hyöty, viestintä ja järjestötoiminta.

Inkoon Yrittäjät on yrittäjien tunnistettu ja tunnustettu äänitorvi kuntaan päin. Yhteydenpito kunnan kanssa on viikoittaista ja kunta on toteuttanut menestyksekkäistä hankkeita kuunneltuaan aktiivisesti yrittäjien näkemyksiä.

Loviisan Yrittäjissä on vauhti päällä ja viime vuoden aikana sen jäsenmäärä kasvoi yli 30 yrityksellä. Vuoden aikana yhdistys onnistui luomaan kasvuohjelman yrityksille yhteistyössä Cursorin kanssa, vaikuttamaan aktiivisesti kuntavaaleissa, kehittänyt kaupungille elinkeino-ohjelman ja järjestänyt monenlaista jäsentoimintaa, muun muassa muotinäytöksen ja yhdistyksen 70-vuotisjuhlat.

– On mahtavaa, että kaksi alueemme yhdistystä on valittu omien sarjojensa finaaleihin. Hyvien käytänteiden levittäminen on järjestötoiminnan suola ja tämä on yksi tehokas tapa sen toteuttamiseen. Jo finaalipaikka on hieno tunnustus näille paikallisyhdistyksille ja koko alueellemme, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska sanoo

Parhaat paikallisyhdistykset palkitaan jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100 jäsenyritystä, 100-200 jäsenyritystä, 201-499 jäsenyritystä ja yli 500 jäsenyritystä. Lisäksi valtakunnallisesti palkitaan Vuoden toimialajärjestö.

Vuoden 2021 parhaat paikallisyhdistykset ja toimialajärjestö julkistetaan ja palkitaan Vaikuttajafoorumissa lauantaina 23.4. Silja Europalla.

Katso kaikki ehdolla olevat yhdistykset täältä