Yhteistyö_PHY_Laakkonen
1.2.2022 klo 15:23
Uutinen

Ja ei kun hanaa! Päijät-Hämeen Yrittäjät ja Laakkonen yhteistyöhön

Auto on monelle yrittäjälle tärkeä niin liiketoiminnassa kuin siviilielämässäkin – monelle auto on suorastaan liiketoiminnan edellytys. Päijät-Hämeen Yrittäjät haluaa vastata yrittäjien kuljetus- ja liikkumistarpeisiin uudella yhteistyöllään Laakkonen autokonsernin kanssa. Yhteistyön ansiosta jäsenyritykset pääsevät entistä paremmin hyötymään Laakkosen yrittäjille suunnatuista palveluista. 

”Yhteistyö Laakkonen autokonsernin kanssa on ensimmäinen laatuaan. Hienoa, että pystymme helpottamaan yrittäjien arkea myös autoalan palvelujen osalta”, sanoo Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo.

”Haluamme rakentaa kestävää- ja pitkäjänteistä yhteistyötä Päijät-Hämeen Yrittäjien kanssa”, sanoo Laakkonen autokonsernin, Lahden autotalonjohtaja Juuso Laaksonen.

Entisenä K-kauppiaana Laakkosen Lahden yritysmyyjä Petri Luode ymmärtää yrittäjien haasteet ja tarpeet.

”Markkinoilla on tarjolla niin paljon yrittäjille ja yrityksille suunnattuja palveluita, että suosittelen kysymään ammattilaisen mielipidettä järkevimmästä vaihtoehdosta. Yritysmyyntimme asiantuntevat ammattilaiset räätälöivät yrittäjälle ja yrityksille juuri heidän tarpeisiinsa sopivan auto- ja palvelukokonaisuuden”, lupaa Luode.

Laakkonen ja maakunnan yritykset tutummaksi toisilleen

Uuden yhteistyön myötä päijäthämäläiset jäsenyritykset saavat helposti ajantasaista tietoa uuden jäsenyrityksen Laakkosen monipuolisista palveluista, tarjolla olevista yritysautoratkaisuista sekä vastuullisista tulevaisuuden ajoneuvoratkaisuista. Päijät-Hämeen Yrittäjien kautta Laakkonen puolestaan saa lisää tietoa pk-yritysten kehittyvistä tarpeista ja toimintaolosuhteista.

”Meille on tärkeää olla hyvin kuulolla pk-yrittäjien suuntaan ja tietää heidän auton käytön arjestaan. Silloin voimme varmistaa joustavat ja räätälöidyt yritysratkaisut”, toteaa Petri Luode.

Itsenäinen suomalainen perheyritys

Laakkonen yksi Suomen suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista. Konsernin autoliiketoiminnoista vastaavat Bavaria Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy edustaen 8 suomalaisille tuttua automerkkiä ja työllistäen lähes 950 henkilöä. Laakkonen myy vuosittain noin 25 000 uutta ja käytettyä autoa sekä hoitaa 200 000 huoltokäyntiä. Autokonsernin liikevaihto oli vuonna 2020 lähes 550 milj. euroa. Autokonserni tarjoaa asiakkailleen kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon sekä panostaa voimakkaasti digitaalisiin palveluihin.

Kuvassa takana Laakkonen autokonsernin, Lahden autotalonjohtaja Juuso Laaksonen, edessä vasemmalla Laakkonen Lahti yritysmyyjä Petri Luode ja edessä oikealla toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo, Päijät-Hämeen Yrittäjät.