21.3.2022 klo 08:21
Uutinen

Jäivätkö Yrittäjien Ukraina-webinaarit väliin? – Voit seurata ne kaikki tallenteina

Miten Ukrainan sota vaikuttaa yrittäjän arkeen? Tätä on pohdittu Suomen Yrittäjien Ukraina-webinaareissa, jotka voi edelleen seurata Yrittäjien verkkosivuilla.

Suomen Yrittäjät on järjestänyt maaliskuussa useamman maksuttoman ja kaikille avoimen verkkotietoiskun Ukrainan sodan vaikutuksista yrittäjiin ja yrityksiin. Webinaarien tallenteet ovat edelleen seurattavissa Suomen Yrittäjien Kaikki Ukrainasta yrittäjälle -sivustolla.

Energiaa ja pakotteita

Yrittäjien webinaareista kaksi käsitteli Venäjän-vastaisten pakotteiden vaikutusta. Nämä webinaarit voit seurata tästä ja tästä.

Webinaarien aiheita olivat myös kausityövoima ja energia-asiat. Kausityövoimaa käsittelevän tietoiskun löydät tästä ja energiawebinaarin tästä.

Apua hyvinvointiin

Viimeisessä Ukraina-webinaarissa käsiteltiin yrittäjän hyvinvointia epävarmana aikana. Mistä apua, jos Ukrainan sota painaa omaa mieltä liikaa? Miten voit tunnistaa stressin tai negatiivisesti vaikuttavat tunteet ja ajatukset? Tämän Suomen Yrittäjien yhdessä Yrittäjän Kriisikeskuksen kanssa järjestämän webinaarin voit seurata tästä.

Toimitus
Toimitus