15.4.2021 klo 11:39
Uutinen

Jäsentarjous: www.yrityspörssi.fi

Vuosi 2021 on käynnistynyt ja yrityskaupparintamalla ostajia on liikkeellä runsaasti. Jos olet harkinnut yrityksesi myyntiä tulevien vuosien aikana, nyt on hyvä hetki lähteä liikkeelle.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät tarjoaa yhteistyökumppaninsa Yrityspörssin kanssa ainutlaatuisia etuja ja työkaluja yrityskauppaa ja omistajanvaihdosta suunnittelevalle.

1. Hintaetu myynti- ja ostoilmoituksille Suomen käydyimmällä kauppapaikalla Yrityspörssissä: Pohjois-Karjalan Yrittäjien verkostolle -25 % alennus 30.4.2021 mennessä julkaistuille uusille myynti- ja ostoilmoituksille. Voit julkaista ilmoituksen itse tai Yrityspörssin avulla soittamalla numeroon 010 339 3300 tai varaamalla soittoajan ilmaiseen puhelinneuvontaan www.vello.fi/yritysporssi. Ilmoittaa voit omalla nimelläsi tai täysin anonyymisti. Ilmoitushinnat alkaen 259 € + alv 24 %. Alennuksen saat käyttöön alekoodilla PKY2021.

2. Ilmoitustakuu: Yrityspörssi tarjoaa ilmoitustakuun kaikille 6 kk ilmoituksille. Saat takaisin koko ilmoituksen hinnan, mikäli 6 kk ilmoitusajan päättyessä et ole saanut yhtäkään yhteydenottoa ilmoitukseesi.

3. Hakuvahti: Maksuton työkalu yrityksen ostosta kiinnostuneelle. Rekisteröidy Yrityspörssiin ja luo kohdasta ”Hakuvahdit” sinua kiinnostava vahti valitulle toimialalle ja alueelle. Saat sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuvahtiasi vastaava ilmoitus julkaistaan Yrityspörssissä.

Yrityspörssi on kävijämääriltään Suomen suurin kauppapaikka yrityksen myyjälle ja ostajalle. Tutustu Yrityspörssiin www.yritysporssi.fi.