Matias Tanner, RajuLive
2.8.2022 klo 12:01
Uutinen

Jäsenyrityksemme RajuLive kasvaa videotuotantoalalla

Turkulainen kuvatuotantoihin ja livelähetyksiin laaja-alaisesti erikoistunut RajuLive Oy on ostanut videotuotantoyritys Lumo Creative Oy:n. Elokuun alussa vahvistetun yrityskaupan myötä toinen Lumon yrittäjistä siirtyy RajuLiveen luovaksi videotuottajaksi.

Lumo Creative on vuonna 2017 perustettu turkulainen kahden yrittäjän videotuotantoyritys, joka on keskittynyt mainos- ja yritysesittelyvideoihin. Lisäksi Lumon palveluvalikoimaan ovat kuuluneet myös tapahtumien vauhdikkaat after moviet sekä häiden dokumentaariset ja tunnelmalliset koostevideot.

Lumosta RajuLiveen siirtyvän Matias Tannerin vahvistaa entisestään yrityksen mainosvideo-osaamista. Hänen uuteen työnkuvaansa kuuluu myös videotuotantopuolen taiteelliseen ja tekniseen kehitystyön vetäminen yhdessä muun tuotantotiimin kanssa.

Vuonna 2018 perustettu RajuLive kasvoi vuoteen 2020 asti tasaisesti suunnitelmien mukaan, kunnes maaliskuussa 2020 Suomessa alkanut koronapandemia kiihdytti yrityksen kovempaan kasvuun. RajuLivessä oltiin heti pandemian alusta asti tuntosarvet pystyssä ja havaittiin striimien ja virtuaalitapahtumien tuleva buumi. Tärkeä osa korona-ajan kasvua oli oma lähetysalusta LiveKatsomo.fi, jonne on tuotettu jo yli tuhat lähetystä. Nykyään RajuLiven omistukseen kuuluu myös Otava Medialle aiemmin kuulunut QSB-lähetysalusta.

─ Tämä yrityskauppa ja Matiaksen meille palkkaaminen oli tapetilla ensimmäisen kerran jo ennen koronaa, mutta silloin asiat eivät menneet maaliin asti, mutta onneksi aika oli nyt kypsä. Matias tuo meille tärkeää osaamista ja näkemystä, minkä ansiosta saamme kehitettyä livelähetyksen rinnalla toista tärkeää tukijalkaamme, kommentoi RajuLiven hallituksen puheenjohtaja Jani Nieminen.