Petri Salminen hakee jatkokautta Suomen Yrittäjien puheenjohtajana.
10.5.2022 klo 12:15
Uutinen

Jatkokautta hakevalle Salmiselle tukea kotimaakunnastaan

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen saa tukea kotimaakunnastaan, sillä Keski-Suomen Yrittäjät esittää häntä jatkamaan yrittäjäjärjestön puheenjohtajana.

Jyväskyläinen Salminen valittiin Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi lokakuussa 2020. Salminen itse ilmoitti runsaat pari viikkoa sitten olevansa käytettävissä toiselle puheenjohtajakaudelle.

Keski-Suomen Yrittäjien hallitus nimesi maanantain kokouksessaan Salmisen ehdokkaakseen. Puheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle valitaan Suomen Yrittäjien liittokokouksessa Tampereella 22. lokakuuta.

– Poikkeuksellisesta ajasta huolimatta yrittäjäjärjestö on kyennyt edistämään yritysten menestymismahdollisuuksia monin eri tavoin. Tukitoimenpiteisiin vaikuttaminen sekä yrittäjien keskinäisen vertaistuen mahdollistaminen ovat nousseet merkittävään rooliin viime vuosien aikana, Keski-Suomen Yrittäjät perustelee tiedotteessa tukeaan Salmiselle.

– Puheenjohtajakausi on ollut huikea näköalapaikka suomalaiseen yhteiskuntaan. Se on vahvistanut entisestään uskoa yrittäjiin, joista suuri enemmistö tekee töitä vahvalla ammattiylpeydellä ja intohimolla, Salminen itse sanoo. 

Toisella kaksivuotisella puheenjohtajakaudella hän haluaisi panostaa etenkin uuden yrittäjäpolven palvelemiseen ja siihen, että suomalaisyritykset pystyisivät hyödyntämään kansainvälisen liiketoiminnan mahdollisuuksia entistäkin paremmin.

– Korona ei ole vielä hävinnyt, ja sota varjostaa yleistä ilmapiiriä. Kaiken tämän keskellä yritysten ja yrittäjien tulee kyetä rakentamaan tulevaisuutta. Euroopan pitää olla liiketoimintaympäristö, joka mahdollistaa yritysten kehittämisen, investoinnit ja menestymisen, vuoden 2022 alusta myös eurooppalaisten pk-yrittäjien kattojärjestön SMEunitedin puheenjohtajana toiminut Salminen sanoo. 

Toimitus
Toimitus