Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

17.10.2023 klo 13:25
Uutinen

”Jos et halua olla pelkkä numero pankin laskelmassa kysy mielipide ihmiseltä” – kysy POP Pankista

 Posti toi kesällä kortin, jossa mainostettiin Suomen parasta pankkipalvelua POP Pankissa. Tuumasta toimeen ja olin yhteydessä POP Pankkiin kertoo Pasi Kaukanen Renkomäen Autoexpert Oy:n toimitusjohtaja. 

Vaikka kaikki pankin palvelut olivat yrityksen laajentuessakin hoituneet vanhassa pankissa perushyvin niin, usein jäi tunne, että hoidettiin vain yhtä asiaa, katsomatta kokonaisuutta ja näin jouduimme usein optimaalisen ratkaisun sijasta tyytymään juuri ja juuri hyväksyttävään ratkaisuun. POP Pankista Terhi Ahokkaalta sain ratkaisuehdotuksen, josta kuvastui, että kokonaisuutta oli mietitty – jopa entisestä poikkeavalla tavalla. Asiat etenivät mutkattomasti ja nopeasti. Yrityksemme on nyt tyytyväinen POP Pankki Lammin Osuuspankin asiakas. Suosittelen POP Pankkia, jos haluat että sinua kuunnellaan omana itsenäsi. Palvelu on henkilökohtaista ja luontevaa, kysymyksiin saa vastauksen tarvittaessa nopeasti. 

Tutustu meihin tarkemmin ja poimi talteen yhteystiedot. 

RENKOMÄEN AUTOEXPERT OY – KORJAAMOPALVELUIDEN EDELLÄKÄVIJÄ JO YLI 30 VUOTTA 

Renkomäen Autoexpert Oy on vuodesta 1988 toiminut monimerkkikorjaamo. Lahden alueen suurimmaksi kasvanut autoalan osaaja hallitsee nykyaikaisen sekä kattavan korjaamolaitekannan ja testereiden ansiosta kaikki autojen huoltoihin, korjauksiin ohjelmointeihin ja optimointeihin liittyvät työt. Aikojen saatossa olemme tulleet tunnetuksi erityisesti vaativien teknisten töiden hoitumisesta. Kolaritapauksissa teemme vahinkotarkastukset ja kustannusarviot vakuutusyhtiötä varten sekä vaihdamme tuulilasit ja korjaamme kiveniskemät. Henkilökuntamme osaamista ylläpidämme säännöllisellä koulutuksella.

Renkomäen Autoexpert Oy
Ansiokatu 4, LAHTI
P. +358 (0) 447 68 98 60
autoexpert@rexpert.fi 

SUOMEN PARAS PANKKI JA SUOMEN PARHAAT ASIAKKAAT 

Lammin Osuuspankki on POP Pankki -ryhmään kuuluva paikallispankki, joka on perustettu vuonna 1925. Tarjoamme asiakkaillemme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti kilpailukykyisiä rahoitus- ja säästämispalveluita, sekä jäsenillemme etuja asioinnin keskittämisestä. Toimipisteemme sijaitsevat Hämeenlinnassa, Lammilla ja Lahdessa. 

POP Pankki sijoittui EPSI Ratingin pankkitoimialatutkimuksen henkilöasiakkaiden ranking-listan kärkeen, jo kahdettatoista kertaa peräkkäin. Pankkien panostus yritysasiakkaiden palvelukokemuksen kehittämiseen näkyi marginaalisina eroina. Kärkikuusikon pankit, mukaan lukien POP Pankki, sijoittui 3.6 indeksipisteen sisään. 

Haluatko olla yksi tyytyväisistä asiakkaistamme? Soita minulle, 010 548 6042/Terhi Ahokas. Ellen pääse vastaamaan voit jättää yhteydenottopyynnön tai laittaa sähköpostia terhi.ahokas@poppankki.fi. Katsotaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.