Fennian toimitusjohtaja Antti Kuljukkaa olivat palkitsemassa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, varapuheenjohtaja Mari Laaksonen, suurristiä kaulaan ripustava varapuheenjohtaja Anne Niemi sekä yrittäjäjärjestön puheenjohtaja Petri Salminen.
27.4.2022 klo 07:02
Uutinen

Juha Vidgrénille ja Antti Kuljukalle Suomen Yrittäjien korkein ansiomerkki – ”Yrittäjyys on aina porukalla tekemistä”

Ponssen pääomistaja Juha Vidgrén ja Fennian toimitusjohtaja Antti Kuljukka ovat saaneet Suomen Yrittäjien yrittäjäristin suurristin.

Yrittäjäristin suurristi on vuonna 1990 perustettu Suomen Yrittäjien korkein huomionosoitus. Suurristi myönnetään henkilölle, joka työssään tai luottamustehtävässään on erityisen merkittävällä tavalla palvellut yksityistä yritystä tai yritystoimintaa.

Ponssen Juha Vidgrénille on myönnetty Suomen Yrittäjien yrittäjäristin suurristi.

Ponssen pääomistaja ja hallituksen jäsen Juha Vidgrén on tukenut yrittäjyyttä ja yrittäjiä niin Vieremän Yrittäjissä, Savon Yrittäjissä kuin Suomen Yrittäjissäkin. Palkintoperusteluissa mainitaan myös hänen työnsä nuorten työllistymis- ja yrittäjyystoiminnan edistämiseksi.

– Yrittäjiltä saamani tunnustus lämmittää todella paljon mieltä. Olen saanut tehdä työtä hyvien ja ammattitaitoisten ihmisten kanssa, niinpä tunnustus suuntautuu koko Ponssen väelle ja sitä kautta metsäkonealalle. Yrittäjyys on aina porukalla tekemistä, niin hyvinä kuin huonoina päivinä, Vidgrén sanoo yhtiön tiedotteessa.’

Fennian väistyvä toimitusjohtaja Antti Kuljukka sai tunnustuksensa pitkästä ja ansiokkaasta yhteistyöstä yrittäjien ja yrittäjäjärjestön kumppanina. Kuljukka lopettaa Fennian toimitusjohtajana vappuna.

Vidgrén sai tunnustuksensa Savon maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa ja Kuljukka Vaikuttajafoorumissa.

Toimitus
Toimitus