4.8.2021 klo 09:11
Uutinen

Kansanedustajat vierailevat kymmenellä eri paikkakunnalla Pohjois-Savossa

Yrittäjäjärjestön toteuttamien kansanedustajavierailujen osalta Savon Yrittäjissä vietetään merkkivuotta, kun vierailut toteutuvat nyt elokuussa jo 20. kerran.

Vierailuilla Savo-Karjalan kansanedustajien isäntänä toimii kunkin paikkakunnan yrittäjäjärjestön paikallisyhdistys. Päivän ohjelmarunko sisältää tutustumiskäyntejä erilaisiin yrityksiin ja usein mukana on myös kunnan edustajia.

– Viime vuonna jätimme vierailut koronan vuoksi väliin, mutta nyt niiden järjestämistä toivottiin, joten pystymme ne terveysturvallisesti kyllä järjestämään. Kansanedustajien on erittäin tärkeää kuulla aidosti yrittäjäkentältä kuulumisia. Vaalipiirimme tarvitsee vahvaa edunajamista eri järjestöjen, mutta myös erityisesti kansanedustajien taholta. Yrittäjät kertovat yritysmaailman ajantasaiset terveiset reilusti. Yhteiskuntamme menestyksen ja hyvinvointiyhteiskuntamme kannalta tätä yrittäjien viestiä kannattaa herkällä korvalla kuulla. Paikallisyhdistyksemme ovat valmistautuneet tapaamispäiviin monipuolisella kattauksella, toteaa Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren.

Tutustumiskohteina on noin 50 yritystä eri puolilla Pohjois-Savoa

– Lainsäätäjän pitää tuntea yrityskentän haasteet. Muuttuvassa toimintaympäristössä vuoropuhelu yrittäjien ja kansanedustajien välillä on avainasemassa. Kasvokkain keskusteleminen on aina sähköistä viestinvaihtoa toimivampaa. Olemme kiitollisia, että saimme vierailut onnistumaan näinkin monella paikkakunnalla, kertoo Savon Yrittäjien asiakkuuspäällikkö Mia Simpanen.

Vierailut vuonna 2021 Pohjois-Savossa:

9.8. Markku Eestilä, Leppävirta

12.8. Merja Mäkisalo-Ropponen, Nilsiä

12.8. Hannu Hoskonen, Kiuruvesi

17.8. Minna Reijonen, Rautavaara

17.8. Seppo Eskelinen, Varkaus

18.8. Marko Kilpi, Suonenjoki ja Rautalampi

26.8. Jussi Wihonen, Kuopio

26.8. Matti Semi, Iisalmi

27.8. Krista Mikkonen, Siilinjärvi

2.9. Anu Vehviläinen, Kuopio

Lisätietoja ja vierailujen tarkemmat ohjelmat:

Savon Yrittäjät
toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren, p. 0400 404 346, paula.aikio-tallgren@yrittajat.fi
asiakkuuspäällikkö Mia Simpanen, p. 044 3680 505, mia.simpanen@yrittajat.fi