3.4.2024 klo 07:50
Uutinen

Kaupallinen yhteistyö: Sector Alarm ja Suomen Yrittäjät yhteistyöhön – Tuomme lisäturvaa yrittäjien arkeen

Suomen Yrittäjät on valinnut Sector Alarm Oy:n valtakunnalliseksi turvallisuusalan yhteistyö-kumppanikseen. Kumppanuuden myötä Sector Alarmin tarjoama kotien ja yritysten hälytys-palvelu tulee jäsenyrityksille tutummaksi, ja Suomen Yrittäjien jäsenet pystyvät hyödyntämään Sector Alarmin tarjoamia turvallisuuspalveluita jäsenetuhinnoilla.

”Haluamme vähentää yrittäjien huolia”

Sector Alarmin toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta on ylpeä kumppanuudesta Suomen Yrittäjien kanssa.

– Olemme hyvin ylpeitä voidessamme aloittaa yhteistyön Suomen Yrittäjien kanssa, joka on avainasemassa suomalaisen yritysmaailman tukemisessa ja kehittämisessä.

Yli 90 prosenttia Suomessa toimivista yrityksistä on alle 10 henkilöä työllistäviä, ja Sector Alarm tarjoaa kustannustehokkaita ja luotettavia turvaratkaisuja kotitalouksien lisäksi juuri pienempiin yrityksiin.

– Haluamme tuoda turvallisempaa arkea niin yrittäjien koteihin kuin heidän toimitiloihinsa. Yrittäjällä on muutama huoli vähemmän kannettavanaan, kun sekä kotiväki että yrityksen omaisuus ja henkilöstö on suojattu hälytyskeskuksen valvomalla hälytysjärjestelmällä, Kaijasilta sanoo.

Hälytyskeskuksen valvoma hälytysjärjestelmä tuo mielenrauhaa

Sector Alarmin turvapalvelu koostuu kotiin tai yritykseen asennettavasta palkitusta hälytyslaitteistosta, jota valvoo Sector Alarmin laatusertifioitu hälytyskeskus. Hälytyskeskukseen yhdistetty hälytysjärjestelmä antaa lisäturvaa kotiin ja yrityksen toimitiloihin esimerkiksi murtojen, tulipalojen ja vesivahinkojen varalta, ja sitä voi laajentaa esimerkiksi valvontakameroilla tai digitaalisella Yale Doorman -älylukolla.

Hälytyskeskusyhteyden ansiosta hälytyksiin reagoidaan keskimäärin alle 10 sekunnissa, mikä onkin vaaratilanteissa ensiarvoisen tärkeää ja voi säästää jopa henkiä. Hälytyskeskus kutsuu myös tarvittaessa paikalle vartijan tai virkavaltaa, joten apua saadaan paikalle myös silloin, kun yrittäjää tai asunnon haltijaa ei tavoiteta.

Petteri Kaijasilta ymmärtää yrittäjien kiireisiä aikatauluja ja tarvetta saada myös turvallisuuteen liittyvät asiat hoidettua nopeasti ja sujuvasti.

– Suomen Yrittäjien jäsenet voivat luottaa meidän erinomaiseen asiakaspalveluumme, joka on tavoitettavissa 24/7. Asiakaspalvelumme laadusta kertoo sekin, että olemme saaneet täydet 5 tähteä Trustpilot-palvelussa.

– Kumppanuutemme Suomen Yrittäjien kanssa on merkittävä askel kohti turvallisempaa ja huolettomampaa arkea yrittäjille, jotka kantavat vastuuta niin liiketoiminnasta kuin omasta kodistaan, Kaijasilta toteaa.

Sector Alarm tarjoaa Suomen Yrittäjille jäsenetuja niin koteihin kuin toimitiloihin

Sector Alarm tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille edun sekä kodin että yrityksen suojaamiseen. Jäsenenä saat jopa 258 euron arvoisen edun kodin suojauksen aloituskustannuksista ja 129 euron alennuksen toimitilan suojaamisesta. Jäsenenä saat myös palvelun kuukausimaksun alennettuun hintaan.

Yksityiskohtaisemmat tiedot Sector Alarmin tarjoamista jäseneduista löytyy kirjautumalla Suomen Yrittäjien jäsenpalveluihin.

Lisätietoja:
Sector Alarm Oy: toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta, 0400 418156 

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, joka on tarjonnut yli 25 vuoden ajan laadukkaita turvaratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille. Sector Alarm toimii tällä hetkellä Euroopassa kahdeksassa eri maassa, ja sillä on yli 650 000 turvattua ja tyytyväistä kotitalous- ja pienyritysasiakasta. Sector Alarmin asiakastyytyväisyys on jatkuvasti yli 95 %, ja Trustpilotin arvosteluissa Sector Alarm on saanut 5/5 tähteä. Sector Alarm kehittää ja innovoi jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluita, ja Sector Alarmin hälytyslaitteisto ja sovellus on palkittu Reddot Design Award 2022 ja iF Design Award 2023 -palkinnoilla.

www.sectoralarm.fi