2.3.2020 klo 15:23
Uutinen

Kenestä vuoden yrittäjät?

-Ilmianna ehdokkaita Kainuusta voittajiksi!

Onko joku yksinyrittäjä yllättänyt sinut poikkeuksellisen hyvällä palvelulla tai isolla valikoimalla? Tai joku suurempi yritys vakuuttanut vaikuttavuudellaan?

Ilmianna yritykset Kainuusta kilpailemaan vuoden tärkeimmistä yrittäjäpalkinnoista!

Suomessa on yli 280 000 yritystä, ja niistä 60 prosenttia on yksinyrittäjien yrityksiä. Näin suurista joukoista ei ole helppo valita palkittavia, joten pyydämme apua: kuka tahansa voi ehdottaa meille hyviä yrityksiä palkittaviksi, järjestöjohtaja Hanna Hietala Suomen Yrittäjistä kertoo.

Yksinyrittäjäpalkinnolla halutaan korostaa yksinyrittäjyyden tärkeää merkitystä yhteiskunnassa ja nostaa yksinyrittäjien arvostusta. Suomessa toimivista yrittäjistä noin 60 prosenttia yrittää yksin. Suomen Yrittäjien jäsenistä yksinyrittäjiä on 58 prosenttia. Viime vuonna Vuoden yksinyrittäjiksi valittiin Jaakko Marin Pääkaupunkiseudulta ja Linda Saukko-Rauta Keski-Suomesta.

Osuuko vuoden 2020 valinta Kainuuseen?

Suomen Yrittäjät on jakanut Valtakunnallisia yrittäjäpalkintoja yhdessä Fennian kanssa jo vuodesta 1968. Palkinnolla korostetaan oma-aloitteisten ja taloudellisten riskien ottamiseen uskaltautuvien yrittäjien merkitystä koko talouselämälle ja nostetaan yksityisen yrittäjyyden arvostusta. Vuoden 2019 Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot saivat HT Laser Oy Keski-Suomesta, Merima Oy Helsingistä, Rukakeskus Oy Koillismaalta ja Tapojärvi Oy Lapista.

Valtakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto ja Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaetaan Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Jyväskylässä lokakuussa.

Ilmianna oma suosikkisi

Ilmiantoja Valtakunnallisen yksinyrittäjäpalkinnon ja Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon voittajiksi voi tehdä 2.-27.3. 2020 verkossa: https://www.yrittajat.fi/ehdota-vuoden-yrittajaa