18.5.2018 klo 09:24
Uutinen

Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä on Janne Puustinen, MEOM Oy – Valittiin myös Suomen Vuoden nuori yrittäjä -finaaliin

Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2018 on Janne Puustinen, 31, MEOM Oy, Jyväskylä.

MEOM on design-, markkinointi- ja teknologiayritys, jonka luo asiakkailleen arvoa kehittämällä tai parantamalla heidän digitaalisia palveluitaan. MEOMin menestys perustuu kokeilukulttuurin vaalimiseen ja jatkuvaan oppimiseen – tämä näkyy ja tuntuu kaikessa tekemisessä.

MEOMin strategia perustuu asiakastyön ohella talon sisäisten globaalisti skaalautuvien digitaalisten palveluiden kehittämiseen. MEOM työllistää tällä hetkellä 20 ammattilaista ja vuoden 2018 arvioitu liikevaihto on 1,5 miljoonaa euroa. Yrityksen kasvunäkymät ovat hyvät ja kasvutavoite on 50 % vuodessa. Tämän kasvun pohjalla on ajatus oikean kasvuvauhdin löytämisessä suhteessa työntekijöiden hyvinvointiin.

– Aivan mahtava fiilis, todella otettu olen tästä palkinnosta. Kun kuulin palkinnosta, ensimmäinen ajatus oli, että en ole tehnyt tätä yksin. Meitä on kolme yrittäjää MEOMissa, joille kaikille kuuluu kiitos upeasta vuosien varrella tehdystä työstä, Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä Janne Puustinen kommentoi.

Toimintaperiaatteiden, design-ajattelun ja ketterien menetelmien yhdistäminen johti myös MEOMin sisäisen start-upin Brellan syntyyn. Brella on tapahtumaverkostoitumisen työkalu, joka moninkertaistaa tapahtuman arvon yhdistämällä oikeat kävijät toisiinsa. Brellan kansainväliset kasvutavoitteet edellyttivät lisärahoitusta ja siksi se yhtiöitettiin omaksi spin-offiksi.

Janne Puustiselle ja MEOM:lle myönnetty 1500 euron palkinto jaettiin yrittäjien ja opiskelijoiden Digimatchmaking -tilaisuudessa Tiimiakatemialla 17.5.2018.

Valtakunnallisen kilpailun finaali kutsuu

Janne Puustinen ja MEOM Oy valittiin valtakunnallisen Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun viiden finalistin joukkoon. Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on maamme arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu. Kilpailussa painotetaan yritystoiminnan ansioita.

Finalistit valittiin Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen järjestämien alueellisten alkukilpailujen 18 voittajan joukosta. Alkukilpailuihin ehdokkaita jättivät Suomen Yrittäjien paikallisyhdistykset sekä jäsenyrittäjät. Paikallisyhdistykset hyödynsivät ehdokasasettelussaan viime syksynä kansalaisilta kerättyjä ilmiantoja, joita saatiin peräti 261.

Valtakunnallisen Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon saaja julkistetaan Nuorten Yrittäjien Get together-tapahtumassa Hyvinkäällä 24.8.2018.

Lisätietoja:

Janne Puustinen, Meom Oy, janne@meom.fi p. 040 5758298

Palkinnon tausta ja kriteerit: https://www.nuoretyrittajat.fi/vuoden-nuori-yrittaja

Tietoa palkitsemisesta: Kerttu Pylvänäinen, kehityspäällikkö, Keski-Suomen Yrittäjät, kerttu.pylvanainen@yrittajat.fi p. 050 407 0077