24.5.2017 klo 15:57
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjät hakee tiedottajaa

Oletko reipasotteinen viestinnän ammattilainen, jota kiinnostavat monipuoliset yrittäjyyden ilosanoman sekä ajankohtaisten asioiden tiedotus- ja viestintätehtävät yrittäjäjärjestössä? Jos sinulla on erinomaiset ryhmäviestintätaidot sekä yrittäjämäinen ja itsenäinen työote, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Hurtista huumorista ei ole haittaa yrittäjäjärjestön arjessa. Tarjoamme kehittävän, monipuolisen ja usein hauskan työn tiedottamisen ja viestinnän parissa. Kyseessä on tiedottajan määräaikainen (14 kk) työsuhde ajalla 1.8.2017-30.9.2018. Määräaikainen siksi, että nykyinen tiedottajamme viettää tuolloin äitiys- ja vanhempainvapaita.

Tehtävässä sinun on hallittava erinomaisesti suomen kieli ja hyvin myös englantia. Kaikkien Office-ohjelmien osaaminen sekä www-sivujen ja uutis- sekä sosiaalisten medioiden sisällöntuotanto-osaaminen ovat välttämättömiä. Kuvankäsittelytaidoista on hyötyä tehtävässä. Työskentelemme tiiminä, joten tehtäviisi kuuluu yleisiä toimiston tukipalveluita tarpeen mukaan.

Keski-Suomen Yrittäjät on yrittäjien vaikuttamis- ja bisnesverkosto, johon kuuluu noin 3800 keskisuomalaista yritystä. Toimistossamme työskentelee 7 henkilöä. Paikallisyhdistyksiä meillä on 28, toimimme koko maakunnassa. Suomen Yrittäjät on Suomen suurin elinkeinojärjestö, johon kuuluu noin 105 000 jäsentä.

Odotamme hakemustasi viimeistään 13.6. oheisen linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/CAC5A9ABD89077DC.par

Tiedustelut sähköpostitse otsikolla ”Tiedottaja”: sanna-mari.hynninen[at]yrittajat.fi tai puhelimitse 050 563 7780.