26.3.2020 klo 14:05
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjät mukana #poikkeustilapodcastissa

Poikkeustila podcast, Keski-Suomi – Yrittäjien ääni, toiveet ja ideat kuuluviin.

Poikkeustila podcast-tuotannon tavoitteena on edistää yrittäjien keskinäistä sekä yrittäjien ja heidän sidosryhmiensä välistä viestintää ja kanssakäymistä näinä poikkeuksellisina aikoina.

Podcastissä tuodaan eri toimijoiden, alojen ja yrittäjien ideat ja toiveet kuuluviksi dialogin kautta.

– Ensimmäinen, ja tässä vaiheessa vielä ainoa ääneen sanottu tavoitteemme on aikaansaada dialogia varmistaaksemme kaikille mahdollisille ideoille ja toiveille yhden lisäkanavan tulla kuulluiksi. Se, mitä kuulemisen jälkeen tapahtuu, jää nähtäväksi. Toivomme näin toimiessamme vahvistavamme yhteisöllisyyttä kautta koko yhteiskunnan, kertoo podcastin isä ja Rotian toimitusjohtaja Teppo Haapasalo.

Poikkeustila-podcastia tuottavat yhteistyössä: Jyväskylän kaupunki, Business Jyväskylä, Keski-Suomen liitto, Keski-Suomen Yrittäjät, OP Keski-Suomi ja Rotia PRKL.

– Nyt on tärkeää tuoda virettä ja valoa kriisiajan selviytymiseen ja kuulla erilaisia tarinoita ja näkökulmia. Podcast on muotona mitä parhain, Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski iloitsee.

Podcastien nauhoituksien liveä voit seurata #poikkeutilapodcastin Fb-sivuilla. Tulevat keskustelijat löydät tapahtumakalenteristamme.

Editoidut jaksot julkaistaan Soundcloudissa ja Spotifyssa mahdollisimman nopeasti nauhoituksen jälkeen.