8.3.2018 klo 11:17
Uutinen

Kirkkonummen Yrittäjät ry:llä vaihtui puheenjohtaja vuodelle 2018

Markku Häiväläinen on yhdistyksen puheenjohtaja vuonna 2018

Kirkkonummen Yrittäjät ry valitsi syyskokouksessa 16.11.2017 puheenjohtajakseen Markku Häiväläisen ja uusi hallitus järjestäytyi 21.12.2017.

Katso vuoden 2018 hallituksen kokoonpano >>

Syyskouksessa hallitus kiitti Dick Lindertziä hänen työpanoksestaan yhdistyksen eteen ja todettiin Marcus Kevinin hallituksesta eroaminen aiemmin elokuussa – Marcus antoi suuren panoksen Kirkkonummen yrittäjyyskasvatuksen kehittämiselle vuosien aikana, kiitos hänelle siitä! Hallitus kiitti myös väistyvää puheenjohtajaa Katarina Helanderia vuosista, joina hän on luotsannut yhdistystä kunniakkaasti eteenpäin. Katarina jatkaa yhdistyksen hallituksen varapuheenjohtajana.

Markku Häiväläinen

-Olen määrätietoinen ja sitoutunut luottamustoimiin, johon minut on valittu.

Markku on toisen polven yrittäjä. Hän on toiminut vaimonsa Sirpan kanssa jo 18 vuotta ravintola-alan yrittäjinä Kirkkonummella. Heidän yrityksensä Luoman Ravintolat Oy toimii kartanoravintola Wohls Gårdissa Humaljärven rannalla, jossa voi kokea ihastuttavia elämyksiä tilaustapahtumissa luonnonkauniissa ympäristössä.

Kirkkonummen Yrittäjät ry:n hallituksessa hän on toiminut vuodesta 2009 lähtien mm. varapuheenjohtajan ja rahastonhoitajan tehtävissä. Markku on myös Uudenmaan Yrittäjien hallituksen jäsen ja on toiminut talousvaliokunnan jäsenenä edellisinä vuosina. Lisäksi hän on Collegium Culinarium (CC-kilta) yhdistyksen puheenjohtaja v. 2017-2020 (myös 2007- 2012), Skills Finland / Taitaja-kilpailun päätuomarina useimpina kertoina tarjoilija-kilpailussa ja Luksia neuvottelukunnan Marata-alan neuvottelukunnan puheenjohtajana 2011 – 2012. Markku on myös valittu Opetushallituksen ja -ministeriön alaisen Ravitsemusalan Työelämätoimikunnan jäseneksi vuosille 2018-2020.

Markun päämääränä puheenjohtajana on tarjota jäsenyrittäjille mahdollisimman paljon hyöytyä ja tukea yhdistyksen toiminnalla. Paikallinen toiminta ja yrittäjien verkostoituminen on hänen mukaansa ensiarvoisen tärkeätä – siihen yhdistyksen tulee panostaa ja tarjota mahdollisuuksia.

-Yrittäjyys tuo elinvoimaisuutta kunnille ja työtä ihmisille – suuret päämäärät ja linjaukset ovat poliitikkojen työtä, yrittäjät tekevät maan.

markku@haivalainen.fi

kirkkonummen@yrittajat.fi