1.8.2017 klo 12:47
Uutinen

Kokemuksia kesätyöstä

Kesän toimistollamme työskennellyt Siiri Moilanen kirjoitteli viimeisenä työpäivänä ajatuksia kesätyökokemuksestaan Etelä-Karjalan Yrittäjissä. Kesän aikana Siiri näki vilauksen siitä, mitä työ yrittäjäjärjestössä on, tutustui moniin yrittäjiin ja yrityksiin sekä Karjaloven myötä näki, miten tärkeää paikallisen yrittäjyyden tukeminen on. Kiitos Siirille erinomaisesta työpanoksesta!

”Kun sain soiton Jamilta, että minut haluttaisiin työhaastatteluun rupesin jännittämään haastattelua heti samalta paikalta. Rupesin etsimään netistä hullunlailla tietoa Etelä-Karjalan Yrittäjistä, mitä he tekevät ja jne. Olin aina ajatellut että toimistossa työskentelevät ihmiset olisivat todella tiukkoja ja jopa hieman tympeitä, joten pelkäsin etten osaisi olla tarpeeksi asiallisesti. Kun tämä työhaastattelu sitten koitti kaikki nämä pelot ja jännitys hävisi hetkessä. Toimistossa oli minua vastassa Pasi, joka hymyili ja moikkasi iloisesti ja myös Marja ja Jami osoittivat ettei toimistotyöntekijät ole tympeitä . Työhaastattelusta jäi todella hyvä tunne ja myöhemmin samana päivänä Jami soitti että pääsisin heille kesätöihin, olin todella innoissani.

Ensimmäisenä työpäivänä minua ei enää jännittänyt, sillä minulle oli jäänyt niin hyvä tunne koko porukasta ja myös Tarmosta, jonka tapasin ensimmäisenä työpäivänä. Töiden alussa ajattelin, että työnkuvaani kuuluu vain siivousta tai jotain vastaavaa mutta olinkin väärässä. Työnkuvaani kuuluikin paljon muuta. Pääsin tapaamaan lukuisia yrittäjiä ja näkemään millaista on oikeasti olla yrittäjä. Sain myös kuulla monia vaikuttavia tarinoita miten yrittäjät olivat päässeet siihen missä nyt tänä päivänä olevat. Pääsin myös muihinkin juttuihin mukaan esimerkiksi someen ja minusta tuntui että kuuluin porukkaan. Pasi otti minut mukaan myös Karjalove juttuihin mikä oli hienoa, sillä Karjaloven idea on kerrassaan mahtava.

Tunnelma töissä oli mahtava, menin joka aamu hyvin mielin töihin ja lähdin töistä joka päivä hyvin mielin ja odotin jo silloin kotimatkalla innolla mitä huomenna tekisin. Muistaakseni ei ole ollut yhtäkään päivää etten olisi nauranut töissä. Työpäivät menivät silmänräpäyksessä ja nyt kun tätä kirjoitan on jo viimeinen päiväni täällä Etelä-Karjalan Yrittäjillä töissä. Tämä kesätyö on ollut aivan huippu kokemus, eikä tästä ole jäänyt muuta kun positiivisia muistoja.

Kiitos kaikesta!”

Siiri

Avaa pop-up -ikkuna