23.10.2017 klo 10:29
Uutinen

Koulutuskiertueesta potkua ammatinvalintaan

Valtakunnallinen Studentum Roadshow -koulutuskiertue pysähtyy Hämeenlinnaan keskiviikkona 25. lokakuuta ja torstaina 26. lokakuuta.

Valtakunnallinen Studentum Roadshow -koulutuskiertue pysähtyy Hämeenlinnaan keskiviikkona 25. lokakuuta ja torstaina 26. lokakuuta. Keskiviikkona Roadshow pysähtyy myös Panssariprikaatissa ja tulee Parolan lukioon tammikuussa.

Lokakuun alussa startannut kiertue tarjoaa nuorille apua koulutukseen liittyvissä ongelmissa ja auttaa heitä miettimään vastausta kysymykseen ”Mikä minusta tulee isona?”.

– Yhteensä vierailemme kiertueen aikana noin 45 lukiossa, kolmessa varuskunnassa ja kaksilla koulutusmessuilla. Yli 10 000 kilometriä ja monta jännää opiskelutarinaa siis vielä edessäpäin, toteaa kiertueen projektipäällikkö Maija Etokari.

Ajatuksena on herätellä opiskelijoita. Kiertueella pyritäänkin laajentamaan oppilaiden näkymyksiä ja, osoittaa ettei aina tarvitse välttämättä mennä siihen ensimmäiseen vaihtoehtoon.

Studentum.fi-koulutussivuston järjestämä kiertue on ollut menestys aiempina viitenä vuotena.

– Olemme saaneet paljon positiivista palautetta lukioiden opinto-ohjaajilta sekä myös suoraan opiskelijoilta. Studentum Roadshow on antanut lukemattomille nuorille uusia ideoita jatko-opintojen suhteen ja joukon uusia opiskeluvaihtoehtoja, sanoo Etokari.

Roadshown aikataulu löytyy täältä >>

toimitus@hameenyrityssanomat.fi