5.2.2018 klo 17:13
Uutinen

Kumppanimme #helsingintekijät verkosto tiedottaa!

“Saunojen avointen ovien päivä” eli Helsinki Sauna Day saa jatkoa lauantaina 10.3., jolloin saunotaan taas aamusta iltaan tavallisesti yleisöltä suljetuissa saunoissa.

Mukana tapahtumassa on jo nyt mm. ruotsinlaivan sauna, rantasaunoja, Hoasin kerhohuoneen sauna sekä Kansallismuseo, joka tarjoaa takapihansa siirrettävien saunojen ja saunojien käyttöön päivän ajaksi. Saunansa voi ilmoittaa mukaan aina tapahtumapäivään asti, ja saunojen määrän odotetaankin nousevan edellisten vuosien tapaan useisiin kymmeniin.

Osallistuminen Helsinki Sauna Dayhin ei sen nimestä huolimatta ole rajoittunut Helsinkiin, vaan saunoja on ilmoitettu tapahtumaan myös muualla pääkaupunkiseudulla ja ulkomailla asti.

Ainoa rajoitus mukaan tuleville saunoille onkin se, että saunominen on ilmaista.

Voisitteko te avata saunanne tapahtumapäivänä yleisölle vaikka vaan muutamaksi tunniksi?

MITEN MUKAAN?

Saunan voivat avata niin yksityiset ihmiset, yritykset kuin yhdistykset, kunhan se vain on maksutonta kävijöille. Mikäli haluat, voi vieraille tarjota tai myydä jotain pientä syömistä. Saunan voi avata mihin aikaan haluaa ja niin pitkäksi aikaa kuin haluaa. Voit ilmoittaa vuorot, joita halukkaat saunojat voivat varata. “Saunavuorot” voivat olla esimerkiksi tunnin mittaisia, mutta voit toki järjestää juuri sellaisen saunomistapahtuman kuin haluat. Halutessasi voit jättää vuorot määrittelemättä, jolloin ihmiset voivat tulla ja mennä saunomaan, miten haluavat saunan aukioloaikana, mutta mainitse siitä silloin saunan kuvauksessa. Kirjoitathan kuvauksen myös englanniksi. Saunavuoroihin ilmoittautuvat näkevät nimesi ja sähköpostiosoitteesi mahdollisten yhteydenottojen varalta.

Jos kiinnostuit avaamaan saunan yleisölle, voit ilmoittautua mukaan tapahtuman verkkosivuilla: www.helsinkisaunaday.fi

Lisätietoja: Jaakko Blomberg, jaakko@helsinkiurbanart.com, p. 044 5478354

Helsinki Marketing on Helsinki Sauna Dayn yhteistyökumppani.

Yhteistyöterveisin

Leena Lassila
Kumppanuuspäällikkö
Helsinki Marketing
PL 28, Yrjönkatu 21 B, 5. kerros
00099 Helsingin kaupunki
leena.lassila@hel.fi
+358 50 3080 322

www.myhelsinki.fi