8.1.2018 klo 15:21
Uutinen

Kuopion Yrittäjät kehittää verkostojaan jäsenistön hyödyksi

Kuopion Yrittäjät on solminut yhteistyösopimukset kolmen merkittävän, myös yrittäjille suunnatun tapahtuman kanssa: Kuopion alueen Brändiseminaari, Voittajaksi!-seminaari sekä Minna Canth –foorumi tarjoavat yrittäjille loistavan mahdollisuuden sekä kouluttautumiseen että verkostoitumiseen.

Merkittävimmät seminaarit yhteistyössä

Perjantaina 12.1. järjestettävä Kuopion alueen Brändiseminaari kokoaa yhteen alueen eri toimialojen viestinnän, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia. Yrittäjillä on ollut mahdollisuus osallistua seminaariin jäsenetuhintaan.

Voittajaksi! -seminaari kokoaa alueen johtajat

– KalPan Voittajaksi!– seminaari on yksi tärkeimmistä alueella järjestettävistä liikkeenjohdon tapahtumista, kertoo Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi. Helmikuun lopulla jo kymmenettä kertaa järjestettävä seminaari antaa tänä vuonna osallistujilleen uusia ajatuksia mm. epäonnistumisista oppimisesta.

– On mahtavaa että yhdessä KalPan kanssa voimme tarjota jäsenyrittäjille tämänkin seminaarin vähän edullisempaan hintaan. Lisäksi seminaarin päätteeksi järjestetään Mika Sutisen johdolla sparrauskeskustelu extraetuna seminaariin osallistuville Kuopion Yrittäjien jäsenille.

Snellman-kesäyliopiston kanssa laajempaan yhteistyöhön

Kuopion Yrittäjät on sopinut kesäyliopiston kanssa yhteistyöstä niin, että koulutuksiin osallistuvat yrittäjät henkilökuntineen saavan alennuksen koulutusmaksusta. Lisäksi suunnitteilla on selkeä rahallinen etu osallistumisesta kesäkuussa järjestettävään Minna Canth –foorumiin. – Otamme myös mielellämme vastaan yrittäjien koulutustoiveita, joita meillä on rajattomasti mahdollisuus toteuttaa, kertoo Snellman- kesäyliopiston rehtori Soili Meklin.

Lisätietoja: Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi, puh. 050 502 3625