4.2.2019 klo 13:07
Uutinen

Kuopion Yrittäjät Suomen paras paikallisyhdistys!

Kuopion Yrittäjät palkittiin 1.2. järjestetyssä Vaikuttajafoorumissa Silja Europalla vuoden 2018 parhaana paikallisyhdistyksenä yli 500 jäsenen sarjassa. Tähän sarjaan kuuluu 35 paikallisyhdistystä, joista ehdolle oli asetettu 13.

Kuopion Yrittäjien valintaa perusteltiin näin:

”Vuoden paikallisyhdistyksenä yli 500 jäsenen kokoluokassa palkitaan yhdistys, joka on määrätietoisesti ja johdonmukaisesti uudistanut toimintaansa. Suuntaa antaa käytännönläheinen strategia. Innostunut ja sitoutunut luottamushenkilöstö pitää kunnia-asianaan edistää kaupungin vetovoimaisuutta ja tarjota jäsenyrityksille hyödyllisiä koulutuksia ja palveluita. Kuopion Yrittäjät myös toimii strategiansa mukaisesti – pitää yritysten puolta ja yrittäjistä huolta. Säännölliset ja maksuttomat Bisnesrehvit kasvattavat osallistujamäärä kerta kerralta. Liiketoimintaa kehittävä Strategia!-koulutus on myös saanut hyvän vastaanoton.”

– Aivan mahtavaa, että Kuopion Yrittäjien tekemisen meininki on huomattu ja tuli näin palkituksi, hehkutti puheenjohtaja Sirpa Karppi. Tosiasiassa toimintaa on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa iso joukko ihmisiä hallituksessa ja valiokunnissa, heille kaikille kuuluu kiitos ja kunnia.

– Kuopiossa on tapana juhlia kaikkea torilla, joten tätäkin juhlitaan toritapahtumassa Yrittäjän päivänä 5.9. – tori on jo varattu, nauroi Kuopion Yrittäjien toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmanen. Hänelle palkitseminen on jo toinen, sillä edellisen kerran Kuopion Yrittäjät palkittiin parhaana paikallisyhdistyksenä vuoden 2009 toiminnasta, silloin puheenjohtajana toimi Mika Kolehmainen.

Kuopion Yrittäjien lisäksi palkittiin Heinäveden Yrittäjät, Iitin Yrittäjät ja Liedon Yrittäjät omissa sarjoissaan Suomen Yrittäjien vuoden 2018 parhaina paikallisyhdistyksinä. Suomen Yrittäjillä on 383 paikallisyhdistystä ja 60 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin.