Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Mikko-Joonas ja Jesse Kuuminainen palkittiin Satakunnan Vuoden nuorina yrittäjinä Satakunnan Yrittäjien kevätkokouksessa Raumalla 11.5. Kuvassa mukana Porin Yrittäjien varapuheenjohtaja Mika Tuovinen (vas.) ja puheenjohtaja Mikko Sundell (oik.).
31.5.2022 klo 16:03
Uutinen

Kuuminaisen veljekset KUMEKO Group Oy:stä Porin ja Satakunnan vuoden nuoria yrittäjiä 2022, sekä ehdolla finaalissa valtakunnallisesti vuoden nuoriksi yrittäjiksi

Porilaiset veljekset, Mikko-Joonas ja Jesse Kuuminainen KUMEKO Group Oy:stä, palkitaan tänä vuonna paikallisesti ja alueellisesti Vuoden nuoret yrittäjät 2022 -tittelillä. He ovat ehdolla myös finaalissa valtakunnallisiksi Vuoden nuoriksi yrittäjiksi 2022, joka ratkeaa lokakuussa Tampereella Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien yhteydessä.

Kotimaisen uusiutuvan energian hyödyntämistä ja jatkuvuuden varmistamista. Jätteen uusiokäytön edistämistä. Voimakas kasvu Satakunnan ulkopuolelle ja vankka markkinaosuus valtakunnallisesti koko Suomessa, vaikka alalla suhteellisen tuore toimija. Alalla on mahdollisuus kasvaa vielä lisää ja yrittäjillä on halua kasvuun. 

Siinä muutamia perusteluja, miksi Porin Yrittäjät sekä Satakunnan Yrittäjät palkitsevat vuoden 2022 nuorina yrittäjinä juuri Mikko-Joonas ja Jesse Kuuminaisen KUMEKO Group Oy:stä. 

Veljekset kertovat yrityksen ja koko alan kehittämisen KUMEKOn päivittäisen toiminnan ytimeksi.

– Usko omaan alaan ja omaan tekemiseen on meillä kova. Viisas yrittäjä ymmärtää myös palkata älykkäitä ihmisiä ympärilleen. Meillä rekrytoinnit ovatkin olleet erittäin onnistuneita ja työntekijät ovat taustoiltaan monipuolista osaamista edustavia, Mikko-Joonas ja Jesse Kuuminainen avaavat yrityksen kehittymisen takaa löytyviä tekijöitä. 

KUMEKO Group Oy:n palveluihin kuuluvat monipuoliset metsäpalvelut: puukauppa- ja metsänhoitopalvelut, kierrätys- ja kiertotalouspalvelut, jätehuoltopalvelut sekä satama-, operaattori- ja huolintapalvelut. KUMEKO Group Oy kehittyy varsinkin bioenergian saralla ja yrityksellä on monipuolinen tarjontapaletti laitospolttoaineiden toimittajana. Polttoainetta onkin tarjolla eri tarpeisiin ja eri hintaluokkiin sopivaksi. 

Meillä rekrytoinnit ovatkin olleet erittäin onnistuneita ja työntekijät ovat taustoiltaan monipuolista osaamista edustavia, Mikko-Joonas ja Jesse Kuuminainen avaavat yrityksen kehittymisen takaa löytyviä tekijöitä. 

Palkitsemisen taustaa

Porin Yrittäjät palkitsee vuosittain vuoden nuoren yrittäjän, vuoden yrityksen, vuoden yksinyrittäjän ja vuoden perheyrityksen. Ehdotuksia palkittavista kerätään jäseniltä ja jäseniltä saaduista ehdotuksista Porin Yrittäjien hallitus äänestää palkittavan.  

– Kuuminaisten veljesten innovaatioita ja kehitystä on ollut hienoa seurata, ja on mahtavaa päästä myöntämään työstä tunnustus Vuoden nuorille yrittäjille 2022, Porin Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Sundell iloitsee.

– Satakunnassa on paljon osaavia nuoria yrittäjiä ja koko ajan on tulossa myös lisää. Kun KUMEKO Group Oy:tä tarkastellaan lukujen valossa, ovat luvut nopean kasvuyrityksen lukuja ja tuloskehitys on viime vuosina ollut erittäin hyvää ja vahvaa, toteaa Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen. 

Vahvoina tekijöinä palkitsemisperusteluissa nähtiin myös nuoret innovatiiviset yrittäjät, joilla on vahva osaaminen metsätalouden saralla ja halu olla mukana kehittämässä alaa. Kumekoa kuvaavia sanoja ovat myös nykyaikaisuus, asiakaslähtöisyys, kattavuus, näkyvyys ja monipuolisuus. 

Porin Yrittäjät palkitsevat ansioituneita yrittäjiä, myös vuoden nuoret yrittäjät, Pyry Jazzin yhteydessä lauantaina 9.7. Porin Suomalaisella klubilla.

Satakunnan Yrittäjät palkitsivat veljekset Satakunnan Yrittäjien kevätkokouksen yhteydessä Raumalla 11.5. 

Onnea Mikko-Joonas ja Jesse Kuuminainen sekä KUMEKO Group Oy!