1.1.2018 klo 12:25
Uutinen

Kyllästyitkö jatkuvaan älypuhelimen vilkuiluun? Tällä sovelluksella saat kaikki pikaviestit tietokoneen näytölle

Googlen viestisovellus on erinomainen apuväline ihmiselle, joka ei halua käyttää aikaansa jatkuvaan viestittelyyn älypuhelimella.

Työteho voi heikentyä selvästi, jos huomio on tämän tästä älypuhelimessa. Näin käy yhä useammalle, sillä erilaiset pikaviestipalvelut vievät nopeasti huomion muualle.

Jos haluat jättää älypuhelimen rauhaan ja keskittyä työskentelyyn tietokoneella, yksi vaihtoehto on keskittää viestipalvelut tietokoneen näytölle.

Googlen Chrome-selaimelle tarjolla oleva All-in-One Messenger kokoaa kaikki pikaviestipalvelut yhteen ja samaan sovellukseen, jolloin viesteihin on helppo vastata näppäimistöltä ilman kännykkää.

Sovellus ladataan Chrome-selaimen omasta verkkokaupasta. Lataus on maksuton.

Sovelluksen latauksen jälkeen käynnistetään Chrome-selain ja avataan sovellusvalikko. Mac-tietokoneessa sovellus löytyy käyttämällä Spotlight-toimintoa ja hakemalla sovellusta sen nimellä.

Kun sovellus on käytössä, pikaviestipalvelut etsitään klikkaamalla haluttua palvelua valikosta. All-in-One Messenger tukee 27 eri pikaviestipalvelua, muun muassa WhatsAppia ja Facebookin Messengeriä. Palvelun käyttöönotto vaatii kirjautumisen käyttäjätunnuksella tai salasanalla. Whatsapp otetaan käyttöön QR-koodilla.

Käyttäjä voi hiljentää ilmoitusten merkkiäänet ja myös kytkeä ilmoitukset kokonaan pois päältä.

Kuva: Kuvakaappaus

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi