23.1.2020 klo 13:26
Uutinen

Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen palkittiin Elinvoiman edistäjä -palkinnolla

Varsinais-Suomen Yrittäjät palkitsi torstaina 23.1. Elinvoiman edistäjä 2019 -palkinnolla Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkosen.

Palkinnon kriteerit ovat yhteistyö yrittäjien paikallisyhdistyksen kanssa, yritysten toimintaedellytysten edesauttaminen, yritysilmapiirin pitäminen avoimena ja luottamuksellisena sekä elinkeinoelämän ja yritysten tarpeiden tunnistaminen.

Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen kiitteli Luukkosta palkintoa luovuttaessaan erityisesti kannustavasta läsnäolosta yrittäjien arjessa, aktiivisesta ja ajantasaisesta viestinnästä sekä osallistamisesta kunnan elinvoimatyöhön. Laitila nousi myös Varsinais-Suomen Maakuntaennusteen kyselyssä kolmannelle sijalle kunnan ja yrittäjien välisissä yhteistyöarvioissa.

– Olemme tehneet pitkäjänteisesti töitä yritysten toimintaedellytysten edistämiseksi. Työtä on tehty yhteistyössä teknisen toimen, elinkeinotoimen ja luottamushenkilöiden kanssa. Yhteistyö yrittäjien ja yrittäjäjärjestön kanssa on luontevaa ja päivittäistä. On hienoa, että tämä työ saa kiitosta. Laitila on yrittäjäystävällinen kaupunki, Johanna Luukkonen kiittelee.

(Kuvassa: Palkittu Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter ja Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen.)