9.9.2021 klo 10:57
Uutinen

Lapin Yrittäjien viestintäasiantuntijana aloittaa Meri Koivumaa

Koivumaa tuo Lapin Yrittäjien viestintään monipuolisen työhistorian kartuttaman laajan osaamisen sekä tuoreet näkemyksen Lapin elinvoimaisuuden puolesta.

27-vuotias Meri Koivumaa aloittaa Lapin Yrittäjien viestintäasiantuntijana. Koulutukseltaan Koivumaa on filosofian maisteri, pääaineenaan suomen kieli ja sivuaineina viestintä sekä kauppatieteet. Lisäksi Koivumaa on syventänyt osaamistaan opiskelemalla markkinointia Lapin avoimessa yliopistossa sekä käymällä kursseja digitaalisesta markkinoinnista ja sen työkaluista.

Koivumaa on Rovaniemeltä lähtöisin, mutta opiskellut sekä työskennellyt kahdeksan vuotta muualla. Nyt kotiseutu, Lapin ihmiset ja luonto sekä omien arvojen mukainen työtehtävä vetävät puoleensa.

-Päätin hakea Lapin Yrittäjien viestintäasiantuntijan tehtävään, sillä se vastaa haavettani siitä, että saan työskennellä viestijänä nimenomaan Lapissa. Merkittävämmän tehtävästä tekee se, että Lapin Yrittäjissä pääsen työskentelemään lappilaisen osaamisen puolesta. Tehtävä tarjosi uusia haasteita ja ennen kaikkea mahdollisuuden työskennellä minulle tärkeiden arvojen parissa, Koivumaa kiteyttää.

Koivumaa siirtyy tehtävään perheyritys Linkosuon Leipomo Oy:lta, jossa hän työskenteli markkinointikoordinaattorina.

-Aiemmin olen työskennellyt erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä eri kokoisissa yrityksissä, järjestössä ja isossa valtion organisaatiossa. Olen päässyt näkemään toinen toistaan erilaisia työyhteisöjä, työskentelytapoja ja prosesseja. Myös freelancer-työskentely on minulle tuttua. Siirryn Lapin Yrittäjiin perheyrityksestä, Linkosuon Leipomo Oy:lta, jossa työskentelin markkinointikoordinaattorina, hän jatkaa.

Viestintäasiantuntija aloittaa lokakuussa

Viestintäasiantuntija aloittaa tehtävässään 1.10.2021. Hänen tehtävänään on vastata laajasti Lapin Yrittäjien viestinnästä, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Tulevalta Koivumaa odottaa mielenkiintoisia haasteita ratkottavaksi.

-Tuon tuoretta näkemystä, ideoita ja laajaa osaamista viestinnästä. Monipuolisesta työhistoriastani on hyvä ammentaa oppeja. Olen tiimityöskentelijä, mikä varmasti tulee näkymään, kun työskennellään yhdessä Lapin elinvoimaisuuden puolesta, Koivumaa toteaa.

Tule mukaan Lapin Yrittäjiin >>