21.6.2021 klo 14:29
Uutinen

Lapin Yrittäjien yhteyspäällikkö Mervi Saukko siirtyy uusiin tehtäviin – ”Nyt vapautuu viestinnällisesti mielenkiintoinen näköalapaikka yrittämisen ja menestyksen nälkäisen Lapin rakentamisessa!”

Lapin Yrittäjien yhteyspäällikkö vaihtuu, sillä syksystä 2016 viestintää ja markkinointia hoitanut Mervi Saukko jättää tehtävän.

Mervi Saukko on irtisanoutunut tehtävästään edetäkseen uusien haasteiden pariin.

– Olen työskennellyt monipuolisesti viestinnän ja markkinoinnin parissa parikymmentä vuotta. Viimeiset viisi vuotta yrittäjäjärjestössä on tehnyt tehtävänsä ja lopputuloksena vaihdan vain hiukan kulmaa. Jatkossa en ole enää yrittäjäjärjestön työntekijä, vaan olen Lapin Yrittäjien jäsenyrittäjä pyörittäen omaa Kiinteistö Oy Kaupunkikoti -yritystäni. Yrittäjäjärjestön viestintä on siis ollut suorastaan supertehokasta, Saukko sutkauttaa nauraen raikuvasti.

Saukko on työskennellyt yhteyspäällikkönä viisi vuotta, jona aikana Lapin Yrittäjien viestintää on hänen johdollaan tuloksellisesti kehitetty ja viety eteenpäin.

– Viestinnän merkitys on edunvalvonnassa keskeinen ja haasteena muuttuvassa mediaympäristössä on onnistua puhuttelemaan tavoiteltua kohderyhmää. Yrittäjäjärjestön kannalta on hyvä, että vaihtuvuutta on jäntevällä aikavälillä. Viestinnällisen ympäristön täytyy luoda nahkansa aika ajoin.

Saukko siirtyy oman yrityksensä puikkoihin kiitellen kollegoita, luottamushenkilöitä, yhteistyökumppaneita ja etenkin lappilaisia yrittäjiä.

– Aurinkoista kesää kaikille ja toivottavasti lokakuussa Lapin Yrittäjäjuhlassa nähdään!