15.12.2020 klo 10:53
Uutinen

Loppuvuoden mahtavat liittymisedut!

Joulu on antamisen aikaa. Täten ynnäsimme yhteen että kolme liittymisetua on parempi kuin yksi. Tänä vuonna jaamme siis joulumieltä kolmella eri liittymisedulla!

Tänä vuonna saat liittyessäsi kaikki kolme liittymisetua:

Liittymisetu: 50 € lahjakortti Siun kauppaan

  • Siun kauppa on Pohjois-Karjalan yritysten yhteinen verkkokauppa, josta voi ostaa lahjakortteja paikallisiin yrityksiin. Taustalla vaikuttaa voittoa tavoittelematon Siun kauppa Oy, jonka maakunnan julkiset toimijat ovat yhdessä perustaneet yritysten auttamiseksi. Katso Siun kaupan verkkosivuilta, mitä yrityksiä on mukana.
  • Miten homma toimii? Ensin päätät lahjakortin haluamaasi liikkeeseen / yritykseen, jonka jälkeen ilmoitat sen meille p. 050 448 8468 tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi. Toimitamme lahjakortin sinulle, kun olet maksanut jäsenmaksun viimeistään eräpäivänä.

Liittymisetu: Banneripaikka yrityksellesi verkkosivuiltamme

  • Haluatko tavoittaa n. 3000 hengen jäsenyrittäjämäärämme sekä yhteistyöverkostomme, yrittäjämieliset ja muut yrittäjyydestä kiinnostuneet? Liittyessäsi jäseneksi saat viikoksi ilmaisen näkyvyyden verkkosivuillemme haluamallesi ajankohdalle!
  • Miten homma toimii? Toimita meille bannerikuva mitoissa 980 x 230 px ja suoraohjauslinkki haluamallesi verkkosivulle osoitteeseen joonas.hiltunen@yrittajat.fi. Voit myös vaihtoehtoisesti toimittaa meille logon tai kuvan toiminnastasi sekä verkkosivuosoitteen, jolloin me hoidamme kuvan muokkaukset. Bannerin tulee olla sovelias kohderyhmälle (yrittäjät ja yrittäjämieliset) ja hyvän maun rajoissa. Olethan yhteydessä 050 448 8468 tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi , niin sovitaan paras mahdollinen ajankohta mainoksellesi / tiedotteellesi (kuitenkin first come, first serve -säännöin). Viemme bannerin verkkosivuille jäsenmaksun maksettuasi! Julkaisuja tehdään 1.1.2021 alkaen.

Huom! Y-banneripaikka sekä Facebook-julkaisu ovat liittyvälle yrittäjälle valinnaisia etuja.

Liittymisetu: Julkaisu Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n aktiiviselle Facebook-sivulle yritystoiminnastasi

  • Somejulkaisu tehdään kuluvan viikon lopulla liittymisestäsi. Julkaisussa on mukana kaikki päivän aikana liittyneet, tiedot toimittaneet jäsenyritykset. Jokaista julkaisua mainostetaan myös pienellä rahasummalla.
  • Miten homma toimii? Liittymislomakkeen lähetettyäsi laita meille lyhyt kuvaus yritystoiminnastasi sähköpostitse joonas.hiltunen@yrittajat.fi – me hoidamme loput. Facejulkaisuun sisältyy antamasi lyhyt, parin lauseen kuvaus toiminnasta ja palveluista, yrityksesi logo sekä ohjaus verkkosivuille.

Huom! Y-banneripaikka sekä Facebook-julkaisu ovat liittyvälle yrittäjälle valinnaisia etuja.

Kuinka liityn jäseneksi?

  • Käy täyttämässä liittymislomake: www.yrittajat.fi/liity
  • Kirjaa lomakkeen kohtaan ”Kampanjakoodi” LOPPUVUOSI20
  • Jos haluat näkyvyyttä nettisivuilla ja somessa, seuraa annettuja ohjeita ja lähetä bannerikuva / logo, kuva ja kuvaus yrityksestäsi osoitteeseen joonas.hiltunen@yrittajat.fi

Liittymisedut voimassa 31.12.2020. Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta meidän koko Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n toimiston puolesta!